- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Fujifilm X
Aktív témák
-
embraced
csendes tag
Üdv!
Genius SW-HF 5005 5.1 típusú hangfalam van.Az a problémám vele hogy elromlott a mélynyomó része.Sajnos nem garanciás.Mivel híradástechnika végzettségem van,ezért bátorkodtam szétszedni és kideríteni mi a baja.90%-os eséllyel leszűkítettem hogy két IC kiment.Ki is cserélném és itt ütköztem problémába.Honnan szerezzem be a két IC-t?Mert boltba nem tudnak hozatni,még a kompatibilis tipusát sem.A genius szervíz meg nem tudta megcsinálni...(amin nagyon csodálkozom mert kevés tapasztalattal is simán megcsinálom ott meg nem tudják megcsinálni :S).Honnan szerezzem be az alkatrészt?Esetleg a Genius nem ad el külön egy mélynyomót hogy onnan kiszedjem a cuccot?
UI:A hibaforrás hogy áram alatt a bekapcsológombtól függetlenül megy a hangfal,de a hangerőszabályzó nem működik,sőt még a ledek se világítanak.
Aktív témák
- Synology NAS
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hálózati / IP kamera
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged