- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
redraven85
tag
Én nemmerek az enyémbe belenyúlni
Egész jól szól így alapjáraton...nemvárok tőle egetrengető teljesítményt...és félek,hogy elcseszem
A vatta csak a rezgő hangok elnyelésére vannak...,hogy ne legyen doboz hangja a cuccnak.Én a helyedben azért hagynék rá lehetőséget,hogy visszatudjam tenni a vattát ha neadjisten nem úgy fog működni ahogy akartad
-
redraven85
tag
Mond meg lécci,hogy milyen a membrán szélső anyaga...polipropén vagy gumi ? ...mondjuk a poli az hajlamos arra,hogy egy bátrabb leánykérés után kitágúl és onnantól fogva nagyon béna hangja lesz.(kuka) Szóval azzal vigyázni kell..én arra gondoltam,hogy lecserélem azt ami benne van egy gumi peremesre.Csak azért kérdem,hogy mivan benne, mert régen cserélnem kelett az egyik hangfalamba egy 25 centis mélyet és csak SAL -t kaptam polipropéneset..., a hangfal párjában meg megmaradt az eredeti gumi peremes...és hát baromi nagy a külömbség köztük...főleg ha feltekered a méllyet...
-
redraven85
tag
Válaszolok,nehogy azthidd,hogy senki sem foglalkozik veled
Szóval..mióta van ez a búgás? Tehát megvetted és azóta búg vagy csak előjött a használat közben ? Nekem nagyon halkan búg..de erre mintha írtak már volna valamit a többiek itt. Esetleg érdemes lenne megnézni a SUB kimenet csatlakozóját a hangkarinál ..hátha csak kilazult...azis eredményezheti ezt.
-
redraven85
tag
válasz
aliaslaci #722 üzenetére
Sztem nagy kárt nemtehetsz benne..énis már sokféle hangfalat rátettem külömböző 5.1 mélynyomó részeire..és sosem történt semmi...max ha túl erős hangfalakat tettem rá nem adott akkora méllyet..de ennyi. Legalábbis itthon van 3 darab külömbőző 5.1 ..és már régóta vegyes hangfalakkal használom őket minden probléma nélkül.
-
redraven85
tag
-
redraven85
tag
Hát én elsőnek megnéznék minden szoftveres hangvezérlőt...hátha csak azok tolódtak el..vagy ilyesmi (nálam még ilyen is előfordult már nem egyszer
) , ha az sem akkor külön hifire kötni a kis hangfalat és teszt...ha az is fügét mutat akkor már lehet aggódni mert akkor tényleg a mélynyomón belül lesz a baj
.Gondolom már láttad belülről a cuccot...nem túl bonyolult,...de azért érdemes lenne belenézni hátha meglazult valami.Ha semmi sem segít akkor tényleg lehet ,hogy felkell keresni egy hifi javító boltot
Sajnos én egyet sem ismerek...de hátha a többiek igen.
-
redraven85
tag
válasz
redraven85 #707 üzenetére
Nah..javítás magamnak..Ma elmentem megnézni a 3600 ast és vittem mellé az én 5000 res mélynyomómat...hát tökre ugyanaz a basszus mind a kettőnél ha nincs rákötve egy hangfal sem a rencerekre (rezeg a membrán nagyon zavaróan) ...csak annyi a kivétel,hogy a 3600 nál már az 50% nál elfogy a szufla..és nemmegy feljebb a basszus...ellenben az 5000 nél fellehet tekerni 100% ra...de addíg nagyon szépen erősödik a basszus.Szóval ennyi a külömbség a kettő közt
Amúgy tök ugyanúgy szólnak.Azthittem az enyémbe van a hiba...de akkor mégse
-
redraven85
tag
Hali mindenki
Lett egy Genius sw-5.1 5000 resem...de baromi béna a mély....közel nem szól olyan dübörgősen mint a 3600
Nemértem mért...a teljesítménye a mélynyomónak nem 45 hanem 75 watt..és mégis egy darab szar...amikor végre igazán dübörögne zörgő hang tör elő a basszus alatt a cuccból.Tehát minden eggyes basszus megszólalásnál zörög a mély
Sztetek mitlehetne kezdeni ezzel?...Elvben a 3600 és 5000 belseje egy az egy ugyanaz...próbáljak moddolni? Mert ehez képest még a 3600 mélynyomója isten
Pedig ez erősebb..
Aktív témák
Hirdetés
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest