Keresés

Aktív témák

• gabor128

aktív tag

válasz Pisti27 #262 üzenetére

szia Pisti27!

Épp ezt ecsetelgetem én is. Sajnos a dolog hiányzik belőle. Ezért építettem külön egy dobozt, amibe belevezetem a bemeneteket és kapcsolókkal kapcsolom, kiválasztom. Ki a rák akar a földön négykézláb mászkálni és dugdosni a vezetékeket.

Elég sok időmbe és pénzembe is került megcsinálni, de építettem bele egy plusz dolgot és csupán +2 kapcsoló és vezeték kellett: Ha a DVD 5.1 kimenetén csak a frontokon jön hang, mert a film 2CH-s, akkor a frontokat a kapcsolókkal átkapcsolom az egyik nem hazsnált 2CH-s bemenetre. Így a két front sztereo helyett az összes hangszóró szól.

Bár egy idő után megárt a kapcsolgatás. Így is kb 14 kétáramkörös kapcs. kellet meg egy rakás vezeték, plusz az eszközökhöz az összekötő kábelek.

[Szerkesztve]

• Bandus99

őstag

válasz Pisti27 #262 üzenetére

Abszolut analfabeta vagyok a temahoz. Tapasztalatom annyi, a mult heten keszitettek nekem kapcsolot Zalman 5.1 es fules es a Genius 5.1 HT hez. Abba valami 2 allasu kapcsolot tettek amiben 3db tarcsa van (nem tudom hogy kell leirni vmi ''jekszli''nevezetu kapcsolot emlegetett). Tehat most van 1 kis dobozkam amibol log ki 3db jack dugo ez megy a hangkariba. A doboz elejen es a hatuljan 3db jack ajlzat. be van duva mindket eszkoz allandoan es annak megfeleloen mikor mit szeretnek hasznalni, egyszeruen atkapcsolom.

Aktív témák