- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Ha jól sejtem, akkor a mélynyomó sem üzemelt... nekem legalábbis ilyen gondom van... csak a két front szól, ha a DVD-n CD-t játszok le, pedig rendesen be van kötve minden kimenet (5.1-es, egyesével rákötve a Genius-ra, RCA kábelekkel...). Eddig nem nagyon foglalkoztam vala még, mert nem volt időm ,de ha valaki megírja, hogy lehet megoldani, azt megköszönném..
ui: vettem szivacsot a Bajcsi-n (...zárás után, fél hatkor a csukott rácson keresztül adta ki a csávó...), úgyhogy lassan nekiállok a tuningnak én is..
Ha esetleg marad a szivacsból - szvsz biztos sok lesz -, szívesen odaadom annak, akinek kell (600 Ft volt egy fél négyzetméter, de amikor megláttam, rájöttem, hogy ismerem én ezt a fajta szivacsot (majdnem olyan, mint egy sima ágy-szivacs, csak kicsit furcsább szaga van...)
[Szerkesztve] -
quinlan
tag
Szia!
Ha megengeded javasolnék egy teszt avi-t amit kiírhatsz DVD-re az Avi2DVD programmal
Bővebben: link
Avi2DVD letöltés: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest