- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
ithomas
őstag
Szia!Nekem tetszik a leirasod,foleg a stilusa
Mas kerdes hogy en ezt nem fogom megcsinalni,mert bena vagyok hozza...
Azon meg ne csodalkozz hogy nem ir ide senki,rossz helyen nyitottad a topicot(szerintem).Ugyanis a nagy Genius 5.1 topic a Multimedia szekcioban van,es azt sokkal tobb ember latogatja amugy is...Szoval en a helyedben egy hazigazdaval attetetnem a topicot oda.*(ha lehet).
Amugy en ugy latom Te valamivel tobbet konyitasz a hangfalakhoz mint a nagyatlag,szoval az volna a kerdesem hogy amugy SZERINTED a genius hangszetje mennyire igenyes ezert a penzert.Tehat pl erdekelne hogy mi a velemenyed az erositorol meg a membranrol ami a melynyomoban van?Nagyon nevetseges,vagy azert turheto?Mert en ugy vettem eszre(szetszedes nelkul) hogy az erosito nincs alulmeretezve,nagyon hangosan szol igen tiszta hangok mellett.(Most a szatelitokrol beszelek.)A melynyomo az mas,az nekem se igazan jon be,zorog csattog,ahogy azt leirtad,de en megoldottam azzal a problemat hogy zenehallgatasnal a melyet lejjebb csavarom,hiszen nem tuc-tuc-t hallgatok es igy nagyon kellemes az osszkep,filmeknel meg nem annyira zavarnak azok akis mellekzorelyek..
Szoval gratula a ''cikkhez''
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest