Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Hát úgy látom csak magamat szórakoztatom, mert elég kihalt a topic, de azért bemutatom nektek mit is kreálltam ma! Amit elértem vele és észrevehető különbséget hozott az a tisztább hangzás és a nagyobb dinamika. Szebben szól a magastartomány és mindenkép érezhető a tartalék ami még a rendzserben rejlett!!!
Amikre szükségem volt az 2m 1,5-es hangszórókábel, kis ragasztó és csillapítóanyag, ami a múltkori szerelésből maradt.
Először a frontokat vettem kezelésbe. Mikor kiszedtem a hangszórókat elég nyomasztó kép tárult elém. nyegle kábelek és a csillapítóanyag össze-vissza a dobozban. na hamar kikaptam őket és kicseréltem a kábeleket a csipogóhoz és a középhez is valamint helyreraktam a csillapítást. A képeken követhetitek az átalakítást!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Ezután a centert vettem elő, amit szétkapva meglepő dolog tárult elém! A csilapítás gyönyörűen meg volt benne csinálva nem úgy mint a többi hangfalba, mivel szépen körebe faltól falig fel volt ragasztva. Ehhez nem is nyúltam nagyon csak egy két helyen kicsit megragasztottam hogy tökéletes legyen. Ezután már csak átkábeleztem és már rakhattam is össze! Íme a képek!
[link]
[link]
[link]
A háttérsugárzóknál is össze-vissza volt a csillapítás, így azokat is kicseréltem majd kaptak új kábeleket. A képeken minden jól látható.
[link]
[link]
Hogy mit értem el vele? Sokkal tisztább hangzást, főleg a magas tartományban, és dinamikusabb lett az összkép. Most már végkép örülök a rendszeremnek, mert most már úgy szól ahogy kell és ez boldogít! Pár száz forintomba és 1-2 órámba telt a művelet, de megérte mindenképp, mert gyönyörűen szól már!
Aki nem sajnálja az időt, annak javaslom még ezt a kis átalakítást, hogy ne csak a sub dübörögjön, hanem a satelitek is passzoljanak hozzá és hozzák a rájuk szabott szerepüket szépen összehangolva. Most már nem nagyon érzem hogy a sub túlméretezve lenne a rendszerhez, szóval most már így tökéletes mindenképp!!
Aktív témák
- Formula-1
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Silvercrest Rajztábla
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi