- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- RAM topik
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Hát úgy látom csak magamat szórakoztatom, mert elég kihalt a topic, de azért bemutatom nektek mit is kreálltam ma! Amit elértem vele és észrevehető különbséget hozott az a tisztább hangzás és a nagyobb dinamika. Szebben szól a magastartomány és mindenkép érezhető a tartalék ami még a rendzserben rejlett!!!
Amikre szükségem volt az 2m 1,5-es hangszórókábel, kis ragasztó és csillapítóanyag, ami a múltkori szerelésből maradt.
Először a frontokat vettem kezelésbe. Mikor kiszedtem a hangszórókat elég nyomasztó kép tárult elém. nyegle kábelek és a csillapítóanyag össze-vissza a dobozban. na hamar kikaptam őket és kicseréltem a kábeleket a csipogóhoz és a középhez is valamint helyreraktam a csillapítást. A képeken követhetitek az átalakítást!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Ezután a centert vettem elő, amit szétkapva meglepő dolog tárult elém! A csilapítás gyönyörűen meg volt benne csinálva nem úgy mint a többi hangfalba, mivel szépen körebe faltól falig fel volt ragasztva. Ehhez nem is nyúltam nagyon csak egy két helyen kicsit megragasztottam hogy tökéletes legyen. Ezután már csak átkábeleztem és már rakhattam is össze! Íme a képek!
[link]
[link]
[link]
A háttérsugárzóknál is össze-vissza volt a csillapítás, így azokat is kicseréltem majd kaptak új kábeleket. A képeken minden jól látható.
[link]
[link]
Hogy mit értem el vele? Sokkal tisztább hangzást, főleg a magas tartományban, és dinamikusabb lett az összkép. Most már végkép örülök a rendszeremnek, mert most már úgy szól ahogy kell és ez boldogít! Pár száz forintomba és 1-2 órámba telt a művelet, de megérte mindenképp, mert gyönyörűen szól már!
Aki nem sajnálja az időt, annak javaslom még ezt a kis átalakítást, hogy ne csak a sub dübörögjön, hanem a satelitek is passzoljanak hozzá és hozzák a rájuk szabott szerepüket szépen összehangolva. Most már nem nagyon érzem hogy a sub túlméretezve lenne a rendszerhez, szóval most már így tökéletes mindenképp!!
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest