- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Genius 1200 annyira új, hogy szerintem a fórumtagok közül még senkinek nincs (vagy nem talál ide a topikba). Nálunk most jelent meg (kayman majd megmondja pontosan mikor), tehát új termék.
Egy Creative P380 szintjét szerintem tudja hozni a szokásos Genius minőségű méllyel.Alternatíva lehet még a kis Altec Lansing VS2421, Creative Inspire P380 (ha még kapható) vagy T3100, Logitech X-230.
Az 1100X-et nem hallottam még, de mivel felpítésben nagyjából azonos az 1250X-szel (kisebb a mélyközepe), ezért a hangja is nagyjából olyan lehet (csak kisebb teljesítménnyel [14W vs. 20W]).
Ha az 1250X hibái nem zavarnak, akkor használtan keríthetsz egyet, megéri a pénzét.Nyilván ezek a 2.0-ás rendszerek nem úgy szólnak, mint egy mélynyomós rendszer, de hosszú távon élvezhetőbb rajta a zenehallgatás, mert nem fárasztja a fület és az agyat a túlzott mély.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged