- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
Egy Xtreme Waterforcot kipróbálnék. 360-as radival biztos jó hőfokokat produkál.
06-3o/9759I39
-
djbb534
tag
Gigabyte az utolsók között van az én szememben... A hűtésük az egyik leg sz@rabb, és csak hab a tortán, hogy 2 deszka is elhalálozott a kezem alatt tőlük
[ Szerkesztve ]
the way it's meant to be played
-
félisten
válasz Acélfarkas #2 üzenetére
A Pascal szériában volt sok zörgő Giga.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
tserrof77
őstag
A fehér kimondottan tetszik.
"címezhető világítással parázslanak fel az éjszakában, remélhetőleg nem szó szerint." Ezen jót nevettem
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
zebra_hun
veterán
Szintén Gigabyte tulaj, semmi rosszat nem tudok rá mondani. RTX3080 WaterBlock WB. Mások szidják mint a bokrot.
Giga lapom is volt, nem is egy. Szintén teljesen jók.
Tetszik a vízhütéses, csak az ára nem ;) -
flexxx2
őstag
válasz SunMount3r #3 üzenetére
Itt van az asztalon a gépem, így hallom hogy "zörög" a venti 75% rpm környékén, de nem mindegyik játéknál. Annyira nem zavaró, hacsak nem csöndben játszol, úgy meg ki játszik.
Viszont élettartamra szerintem megbízhatóak, sose volt elromlott giga cuccom, pedig ezelőtt is volt vga, alaplap is tőlük sok sok évig.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Acélfarkas #2 üzenetére
Én is vennék Gigát szívesen (főleg az áruk miatt), de amiket a VGA-s Topic-ban olvasni róluk, meg YT videókat hallgattam az nem túl biztató, főleg a terén amit írtam. Itt a HA-n is a Gigák maradnak a legtöbb ideig parlagon, még a drágább Brand-esek is hamarabb elkelnek (én legalábbis így vettem észre).
[ Szerkesztve ]
-
Acélfarkas
senior tag
válasz SunMount3r #1 üzenetére
Van egy 1070-esem a Gigától, 2016 augusztusban vettem, idén augusztusban cseréltem le. Sose zörögtek a lapátjai, és még most is kiváló állapotban van. Voltak előtte is más kártyáim a cégtől AMD és NV oldalon egyaránt. Sose volt a hűtésükkel gond.
Lehet csak pár szériával jött ez zörgős venti."Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
SunMount3r
nagyúr
Ezeknek a ventijei is ilyen "Gigásan zörgősek" lesznek, amiről elhíresült eddig a cég?
Elvégre az RGB fényár mellé igazán belefér még egy kis hangeffekt "ficsőr" is az 1700$-os árba...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...