- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #11229 üzenetére
Csak annyi,hogy amikor itt voltak nálam vizezni ,árajánlat alapján megegyeztünk x összegben.Eljöttek hozzám megcsináltáa a melot már 15%-al többet kértek,de se számlát,garanciát nem hoztak magukkal,azt mondták majd postázzák.Egy hét múlva felhívtak hogy fizessek nekik még kb 10 % felárt,mert elszámoltak valamit és utánvétellel postázzák a számlát!!!!!
Szerinted????
Pár hónap múlva mentem pestre,megbeszéltünk egy találkát,és nem pont azon a 3napon nem veszi fel a telefont,nem ír vissza ameddig pesten voltam,közben ide ph-ra feljárt ,de válaszra sem méltatott.
Ennyi a bajom.
Összejöttem az osztrák aquatuningossal,ott ingyen házhozszállítás 48 órán belül.Az egy korrekt eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest