- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Projektor topic
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #1997 üzenetére
mit olvassak bele?mindig van aki nyafizik..5870el és az 5850el nem volt semmi gondom,akkor miért lenne azzal?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #1996 üzenetére
900mhz-en kis voltal megtámogatva... semmi gond nem lessz itten ha mehet majd a venti 100%-on
5970-nek meg mielőtt megvennéd olvass bele a topikjába...
Nembiztos hogy jobbanjársz
Mellesleg mit vártál 70foknál megáll?Game alatt 72-75 foknál szépen megáll, teljesen jó a 280 is ilyen volt!
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #1995 üzenetére
90fok? nah akkor....már van is egy ajánlatom egy 5970re..vizesblokkal
-
Dreamie
őstag
válasz
Cybertrone #1992 üzenetére
Nekem most az új házikóban 30 fokos alapjáraton, terhelve 74-75 fokos, de gondolom csutkán hajtva 80 fokot is eléri. Vizezd le!
Ja a 750-es táp már lehet sovány lenne neki, főleg, ha még lap és proci csere is lesz..., de ki tudja...
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #1983 üzenetére
szerkesztve.
-
Dreamie
őstag
Mi megy itt kérem szépen?!
Szaporodunk?
SLI meg miegymás, fel kell kössem a gatyeszt! Kicsit spórolok, lapra, procira, és még egy kártyára!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Cybertrone #1979 üzenetére
Úgy néz ki tudok szerezni, még a Zotac kártyáival szemeztem, de ezek szerint az EVGA jobb választás.
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok.
EVGA GTX570-et érdemes venni? Úgy tudom az EVGA kiemelt partnere az NVIDIának.
-
Gyula84
veterán
válasz
Cybertrone #1961 üzenetére
nvflash kell hozza szedd le valahonnan winew majd cmdbol tudod inditani aztan
nvflash xy.romplayers111
szuper lett -
BeLucZ
addikt
Ez egy vadállat ez az 580, BFBC2-t kipróbáltam, 1920x1200 16 af 16 xqCSAA minden max, hbao bekapcs és nagyon ritkán csúszott be 60 fps alá, akkor is 50ig megállt de semmi akadás, laggolás, vajsima játék, mit szívtam én az 5850essel itt, folyton ilyen remegő akadozó érzés volt vele játszani, itt meg tükörsima, más élmény azért így játszani
-
Laraxior
titán
-
Tirexi
addikt
Ez szerintetek igazi valós eredmény? KÉP
Én kicsit sokallom egy 570-től a 325W-os fogyasztást. Vagy ez az alap tuning miatt van?
Amúgy a Sonic Platinum-on egy 8 és egy 6 pin-es tápcsati van.Valaki nyugtasson meg hogy nem lesz baj ha két ilyen VGA van egymás mellett és a tápom elég lesz neki.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #1961 üzenetére
elég lesz a 85 %
-
Cybertrone
veterán
Időközben ráleltem én is... valóban lehet neki mostmár feszt is adni ami örömteljes... már csak a ventit kell megcsinálni... Valaki segíteni tud a fleshelésben?
Nekem vantage alatt 900mhz-es gpu-nál fogta magát és kilépett a vantage azzal hogy az illesztőprogram kaputt... alap órajelen szépen leszaladt!Há nah lehet bátor volt az azapfeszem 900mhz
Dehogy elég a 85% hát fél óra game után 80 fokos a kicsike
Had forogjon az a szélkavaró, hang nem érdekel füles van rajtam
-
BeLucZ
addikt
http://downloads.guru3d.com/Afterburner-2.1.0-Beta-6-download-2604.html
ezen ne múljon
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #1954 üzenetére
2.1.6 beta, előbb írtam
-
tom_tol
addikt
válasz
Cybertrone #1951 üzenetére
nem biztos hogy túl sokra mész asus-al
afterbőgrével megy 1,16v-t, asus-al 1,213-t
nem igazán nagy különbség nem beszélve arról hogy azt már igen nehéz hűteni és ez is beleszólhat -
Cybertrone
veterán
Még semmire sem készülök, mert az előbb a vantage 900mhz-es gpu-t is eldobta, szerintem kellene neki a kraft már... azmeg ugye asus biossal lehetséges
Még utánnaolvasok ennek a felfleshelésnek, de ígéretes a cucc alap órajelen 25.5k gpu pontot kaptam ami elég kecsegtető
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #1948 üzenetére
jah, flesseld fő rá
mondjuk én tuti nem szaroznék vele, jó ahogy van, 100as venti csak extreme benchmark teszthez kell
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #1945 üzenetére
gpu z, save bios file
-
Gyula84
veterán
válasz
Cybertrone #1941 üzenetére
Ki kell menteni a biost, majd betallózni a progiban úgy tudod állítani, majd visszafalsheled.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #1941 üzenetére
A postás is legyen benne és minden apró momentum
De amúgy tényleg megnéznék egy ilyet
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #1934 üzenetére
Fesztemelni most is tudsz, csak a 2.1.6os AB béta kell hozzá és nem olyan mértékben mint az Asus biosnál! Bár én szerintem jó ideig békén hagyom mert alapon is iszonyat erős, nem kell semmihez a tuning, kíváncsiság miatt meg ráérek gyilkolni még
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone #1925 üzenetére
Lesz mit felvenni azon elhiheted. Itt összehasonlítás is lesz nem csak szimpla kiveszem a dobozból...
De minek szólsz bele ha nem tudod mi lesz?
Nem muszáj ám minden megjegyzéshez post-olni valami nyafi szöveget. -
Cybertrone
veterán
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #1930 üzenetére
BFBC2vel még nem is toltam vele, ATIkkal mindig laggolt majd kipróbálom ezzel is!
Majd a tuningot megnézhetnéd mennyit bir feszemelés nélkül, arra kíváncsi lennék, gondolom neked is giga 580ad van ref! -
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #1928 üzenetére
Tudni tud, csak le van fojtva 85%-ra gondolom jó okkal, én egyszer kipróbáltam 85ön és elég hangos volt, 100on bele sem merek gondolni
Hogy tetszik a kártya amúgy?
Elégedett vagy a szerény teljesítményével ?
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #1926 üzenetére
Nálam is meg mindenkinél, sztem a legújabb asus biost kell hozzá felrakni, hogy kipörgethető legyen 100ra a venti, de gondolom akkor valami nagy tuningra készülsz
-
Cybertrone
veterán
És most jöjjön a láma kérdések sora
Hol lehet a ventit rábírni hogy 100%-on is menjen?Ez érdekel most főleg felraktam az AF-et szépen be is lőttem de 85%-os határ van...
-
Cybertrone
veterán
Csatlakozom a klubhoz... Giga gtx580 powa
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok Nvidia kártyából érdemes Gainwardot venni? Mennyire megbízható? Kiszemeltem egy GTX570 GS. GLH. kártyát, tetszenek a megoldásaik, csak tartósságról és megbízhatóságról nincs információm.
-
Tirexi
addikt
A mai nap folyamán megrendeltem a második GTX570-et, ami egy Palit Sonic Platinum lett.
Részletes teszt + unboxing videó a jövő hét végén várható. -
Scholes9
nagyúr
Gainward 570-et vettem SinonYanától 3 év garanciával, így is 85k volt, 50k-nál még soha nem költöttem többet vga kártyára és azt sem egyben kellett kifizetnem, erre az évre csak elég lesz
GTX 580-re sajnálnám a pénzt, már így is elég necces volt rászánnom magam és még az X2-met el is kell adnom
-
Scholes9
nagyúr
No még1x felteszem a kérdést
Valamennyit fog gyorsulni ez a széria is, ahogy jönnek az újabb driverek, jól gondolom?
-
pszichiater
senior tag
válasz
jones965 #1911 üzenetére
Szvsz tök mindegy melyik gyártó kártyáját veszi az ember, max bios szinten tér el. Tuningolni meg flash-elni mindegyiket lehet.
Ez így ebben a formában szerintem nem teljesen igaz. Tuning szempontjából nézve, van szinte antituning, meg van ami tényleg kajakra húzható.És itt jön képbe a gyártó kérdése.
Táp ügyben 3-way sli min: 1250W és akkor kényelmesen elmegy..
-
Scholes9
nagyúr
No legvégül SimonYana Gainwardja lett a választás 3 év garanciával 85k-ért, remélem most már egy ideig tényleg nem kell a gépre költenem
Nem baj piára meg nőre mindig is maradt
Csütörtökre érkezik, majd beszámolok...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #1908 üzenetére
Te melyiket választanád? Giga vagy Gainward?
-
Crytek
nagyúr
"3 db GTX580-ahoz elég lenne az 1000W-os táp szerintetek?
Gondolom nem.
Ez esetben 2 db GTX580-assal szerintetek akadás nélkül menne a 3 monitoros 3D? Azt írják a minimum az SLI hozzá, de nem tudom egyes játékoknál nem e lesz szükség Tri-SLI-re.Illetve melyik GTX580-ast ajánlanátok tri-SLI-be? eVGA-nak láttam egy elég jó emelt órajelű verzióját, a Palit-tal is szemeztem, de annak a készletei kifogytak."
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #1906 üzenetére
Mennyire melegszenek a karik, illetve mennyire hangosak, van vmi tapasztalatod? Bár tuti mind2 alacsonyabb, mint az X2-mön, mert az brutál és már elegem is van belőle milyen hangos, csak ezért vettem G35 fülest még tavaly júniusban
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #1904 üzenetére
Eltaláltad, épp vele pü-zöm
és nemtom melyik legyen a 2 közül, de nekem jobban bejön a Gainward márka, csak elesek a felbontás örömétől
Egyébként üzleteltem már vele és nagyon korrekt és gyors eladó
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #1902 üzenetére
GTA 4-el nézted? X2-n rohadtul kijön sajna. Erre válasz amúgy, mármint az első felére
Giga féle kari az iponból lenne, ahogy linkeltem 3 év garral, Gainward féle meg egy nagyon megbízható, eladóütól itt ph-n 3 év garral, 2 hetes, csak azt már nem én bonthatnám fel
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #1899 üzenetére
Illetve az is lenne a kérdés, h mivel ez egy eléggé új széria, vajon helyesen feltételezem-e, hogy még valamennyit fog gyorsulni az elkövetkezendő hónapokban a kártya a driverek hatására
Cybertrone microlag vagy microstuttering betegségben mennyire szenvednek az Nvidia kártyák, mert a legutóbbim egy Giga GTX 260 volt. Sajnos az AMD ezt képtelen kijavítani, emiatt a GTA 4 lagol, nem is kicsit, holott az fps megvan...ez is egy nyomós érv, amiért váltanék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged