Aktív témák
-
Padree
senior tag
Nekem semmi bajom vele, engem nemhozott vele össze a sors, amit tudok róla azt vagy olvastam vagy hallottam. Rosszat nem rémlik hogy hallottam volna. Erről a programozhatóságos-arhitektúrális dologról nemolvastam (nemrémlik), meg külömbenis mitszámít? Azalényeg a júzernek hogy szakíccson rendesen a vas, azhogya programozók mitössze szenvednek miatta nemérdekli. A Ti4x00-es sorozat bivajerőss lett, a Ti4200as pedig erős és olcsó is.
-
Padree
senior tag
Látom ''dolgozol'' Faster! Megint a Gf4Ti-k becsületét kell véggyed - úgytűnik eza végzeted.
Szeku! Doom3 timedemot nyomhatnál egyet! Ja és megpróbálhatnád tuningolni is, lássuk mennyit lehet kihozni belőle. Amúgy a konfigod nemigen tűnik ''spórolósnak'', nemértem hogyhogy ijen kártya került bele. -
Totyi
őstag
Nem okoskodni akarok;én így olvastam.Nem akarok ebbe belemélyedni,no meg nem is értek hozzá.csak mint érdekességet írtam le.Vmelyik számítástechnikai magazinban olvastam ezeket,nem is egyszer.Sztem az ati kártyák archiekturája egyszerűbb és jobb.A meghajtómizériákról meg nem akarok sokat írni mégegyszer.Lásd a tesztszépítő drivereket(lásd 3dmark 2003,és az optimalizált hl2 driverek,mert ugye a hl2-t siralmas módon viszik az fx-ek)
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest