Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
B-L-A-C-K
Kár hogy nem mennek többet, na mindeggy 24/7 re be lehet állítani erre az értékre, vagy azért nem árt kevesebre? Mert akkor megflesselném a biost, ne keljen folyton állítgatni mondjuk egy 770/1160 ra.csapoadam
Teljesen eggyetértek veled, bennem is kőrvonalazódtak már hasonló gondolatok, de nem tudtam volna leírni. Saját egyéni véleményem, (láma vok hozzá) de ha az ati előbb jön a 4000-res szériával mondjuk a 9800 gtx-ekkel eggyütt, meg az x2 is kijött volna a gtx 280-al eggyszerre akkor most az nv-nél fejek hullanának, és előfordulhatott volna, hogy 1 karit se tudtak volna eladni, esetleg féláron ami szerintem reális lenne most ár teljesítmény viszonylatban.
Ugyhogy az nv k...........a örülhet, hogy volt egy kis idő fölénye az ati-val szemben.
Ja és ennek szerintem, mi userek lettünk a legnagyobb bebukói.Henk
Azt hittem elég megpiszkálni a nibitorral, utánna bios update, mértem volna egy 3dmarkot , aztán visszaállítottam volna mindent, de ha forrasztani kell akkor leteszek róla nem nekem való.Bocs,hogy hüleségeket irkáltam de kikívánkozott
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest