Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Superman
üzenetére
Én is csak itt a PH-n hallottam azt a baromságot, hogy egy 750-es táp teljes terhelésnés 1 kW-ot vesz fel. A KFKI-ban lemértük az ISTEN-KIRÁLY Enermax 1000W-os táp 825W kombinált terhelésnél (terhelve volt szimmetrikusan az összes ága: 3V, 5V, 12V stb) úgy szállt el mint tornádóban a lepkefing, és ez a felvett áramerősség volt. A 600W-os Zalman 435W-nál úgy énekelt, hogy inkább lekapcsoltuk. Attól féltünk, hogy valamelyik tekercsről leég a szigetelés és nagyobb galiba lesz.
Itthon ha a gépem felvett teljesítménye load-ban 241W a konnektoron!! Ha azt veszem, hogy a gépemben csak minden 12V-al működne, (fikció!) akkor az áganként 10-10A lenne. (elméletben) tehát messze a 14-15A-es terhelhető ágak teljesítményétől. Aztán mégis kipukkan a dolog, ha megtekerem 3D-ben a gépet.
Na, mindegy tépheti nekem akárki a száját, venni kell b@szom nagy tápot és nem lesz gond vele... Én is most cserélek egy 550-esre! Remélem az már el fogja vinni a 250W-ot fogyasztó gépemet

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest