- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
VR6-Fan #5359 üzenetére
Kiszedtem a kártyát a gépből. Rosszúl emlékeztem
: Samsung ramok vannak rajta.
A számsorozat végén pedig egy hosszabb sor után kötőjellel ez áll: "B14". Ezek szerint, ha jól értem, akkor ezen 1.4ns-os ramok vannak, ugye?
Lehet, mégiscsak leveszem azt a hűtést és újrapasztázom, gondolom ez se lenne bonyolúltabb mint egy CPU-n leszedni és visszarakni a bordát.
A szerelésnél meg igyekszem óvatos lenni.Ahogy látom 2 rugós, műanyag "pöcök" tartja a GPU-n.
Amúgy kb. mit bírna ez tuning szempontjából szerinted? Csak szoftveres tuning semmi moddolás vagy feszemelés és a gyári hűtővel ( ami képen is látszik ). Csak kíváncsiságból kérdem, valószínüleg a gépem miatt amúgy sincs értelme húzni, mert még ezt sem használja ki rendesen.. gondolom.. -
AthlonXP
őstag
válasz
VR6-Fan #5357 üzenetére
Köszi
A magot tényleg csak így lehetne megnézni? Nem nagyon szeretném levenni róla a hűtést, nehogy véletlen baja legyen a procinak vagy bármi másnak. Azt hittem van erre valami progi is, ami ezt megmondja....na mindegy, azért a ramokat most megnézem, mert nagyon érdekelne.
Köszi mindkettőtöknek.
-
AthlonXP
őstag
Tud nekem válaszolni valaki az 5351-es hsz.-ben leírt kérdésekre?
-
AthlonXP
őstag
válasz
greatchaos #5352 üzenetére
Bocsi, nem figyeltem
Akkor talán ő tud majd segíteni. -
AthlonXP
őstag
válasz
greatchaos #5345 üzenetére
Heló.
Nekem Galaxy Premium 7600GT AGP 256MB DD3 karim van. 560/725 MHZ[link]
Lenne pár (hülye) kérdésem az írásoddal kapcsolatban.
1. Honnan lehet megtudni, hogy ebben milyen mag van? 2007.04.06-án vettem, ha ez fontos.
2. Honnan tudható meg, hogy hány ns-os ramok vannak a kártyán? ( és úgy általában bármilyen videókártyán ) Mert a ramokat már néztem, de én a feliratokból nem tudtam kivenni, hogy hány ns-os. ( Ha minden igaz Hynix ramok vannak rajta. ) -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Nekem Galaxy 7600GT 256MB AGP 8x karim van.
Alapórajelei: 560/725 Mhz ( gpu/meória )
Az Atitool-lal felhúztam 630/810-re most nyomtam vele egy 3dmark 03-mat ( sajna nincs újabb) 13056 pontot adott ki. Alapórajeleken 11971 pontot kaptam. Így húzva a teszt
alatt 67 fok volt maximálisan ( nem a zalman hűtős Galaxym van.. )Nekem ezen a konfigon ( adatlap ) a cod 4 1024-ben simán megy, nem akadozik ( ja és húzás nélkűl, alap órajeleken... ). Minden lehetséges opciót bekapcsolok amit lehet kiv a AA-ot, azt nem kapcsoltam be, így olyan 40-70 fps közt ingadozik a fraps szerint. Lehet, hogy ez a felbontás kevés, de nem szoktam magasabb felbontást beállítani semilyen játéknál, azoknál se ahol amúgy jóval magasabb felbontásban is bírná a gépem.
Azért írtam a codot, mert olvastam, hogy vki azt írta, hogy az nem szereti a gef7-es szériát, szal nálam egyenlőre nincs vele gond a codban.
Persze sajnos attól még másnak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WOT - Roham
- Jövedelem
- Milyen alaplapot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Robot fűnyírók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest