Aktív témák
-
bbking
aktív tag
sapp. 9800 Pro-ra zalman dualheatpipe-al mennyit kéne ráfizetni?? Még egy év gari van rá...
-
kovi
senior tag
ha megvan adok érte 38k-t!
-
Locutus
veterán
Hát mind1, akkor én kiestem
Nekem 43-ért már nem éri meg.
Azért köszi. -
Vincent_
aktív tag
-
Locutus
veterán
Hi
csak megtaláltam a topikod
Szal most mennyi az ára ennek a kártyának?
Az én triplex 9600pro+AS2 kártyámat beszámítod? -
Vincent_
aktív tag
Uccsó off: Mégis miről beszélsz itt?? A Chevrolet megvette kilóra az évekkel ezelőtt tönkrement Daewoo céget, és az autók elején lecserélték a logót, ennyi történt! De mi köze ennek a videokarikhoz?? De elárulok egy titkot csak Neked, csak most: A Tesco gazdaságos termékek egy részét a honi legmárkásabb termelők szállítják be! Na ott TÉNYLEG egy gépsoron készülnek a ''minőségi'' és a ''gazdaságos'' termékek, csupán a minőségellenőrzés után dönti el a cég, hogy saját márkája alatt forgalmazza-e, v. eladja a hipermarketnek! Akkor most mennyire igaz az állításod? ;-)
Már megbocsáss, de volt arról szó egy percig is, hogy megvennéd a kártyát?? Linkeket szurogattál be, hogy lám, máshol milyen olcsó a legolcsóbb (leggagyibb??) referencia-kártya, miért adom ennyiért a sajátomat? Még ha érdekelne is a kártya Téged, akkor sem biztos, hogy ez a legetikusabb módja az alkunak, hát még így, hogy csak betévedtél ''észt osztani''. Szerintem kezdjetek el kampányolni, hogy mindenhol csak Inno kártyát forgalmazzanak, és akkor mindenki tökre jól fog járni! Na, mit szólsz?
Részemről nincs harag, csak az ilyen emelt szintű hsz-ektől már készen vagyok!
Uccsó off vége!
Ui: Hopsz, most nézem csak, Leadtek 6600 GT-d van? Mégiscsak fizettél a márkáért? Mert akkor az utolsó soros kommented nem igazán állja meg a helyét! -
prmcsk
addikt
A Daewoo szerinted,hogy lett Chevrolet ?Pedig ugyanazok és ugyanott gyártják!
Gondolod,hogy ez másban és máshol,másként működik ?
UPnak megint jó.
Ui: Én nem minősítettem senkit semminek,mindenki abban hisz amiben akar
és mindenki azt vesz amit akar.
Én viszont nem akarok a te ''márkahitedért''plusz pénzt fizetni.
[Szerkesztve] -
Vincent_
aktív tag
Nem szeretnék belemenni a márkák közötti különbségekbe... Inno-m egyszer volt, és soha többet nem is lesz, az tuti. Ha Neked a márka nem jelent semmit, az a Te dolgod! Szerinted akkor mindenki hülye, aki nem a legolcsóbb OEM cuccot veszi meg? Biztosan igazad van!
Köszönöm a konstruktív hozzászólást, az igazság nevében!(Bár azon inkább ne vesszünk össze, hogy minden kártyát egy gépsoron készítenek-e, vagy nem, mert ez itt hardware-piac, nem pedig technológiai bemutató...)
Sok sikert a Tesco-gazdaságos cuccokhoz! -
prmcsk
addikt
Nem kötekszem,csak ismételjük újra:
Szerinted mi különbség van a 6600GT-k között ?Elárulom,hogy semmi !
Pontosabban lényegtelen dolgok.A nyák színe, a gyártó szitázása,pár kondi,
a venti lemezháza,stb.A venti ugyanolyan''retek'',mint a többiben.
Ha leveszed a hűtést a legdrágábbról és a legolcsóbbról akkor rájössz,hogy
miliméterre egyforma mind,ugyanis Nvidia referencia az összes.
Nehogy azt gondolja bárki is,hogy minden gyártó külön gépsoron gyártja
ezeket.Ugyanaz a gépsor gyártja az egészet,csak minden''gyártató''
megpróbálja sajátjának eladni úgy,hogy egyedi jelleget próbál neki adni.
Az apró a lényeget nem,csak a külsőségeket érintő különbségek ebből
adódnak.
Ezért nézek én''tipusárat''és nem márkát.
Upnak jó. -
Vincent_
aktív tag
-
Vincent_
aktív tag
Mai uccsó UP!
-
Vincent_
aktív tag
Hát ''barátom'', nem hiszem, hogy bárkit is ''le akarnék húzni'', én magam is drágábban vettem a cuccot, de ha te mondod, h ez már lehúzás, hát legyen igazad!
Igazad van, nem fantombolt, bár számomra nem egyértelmű miért van A, B, C, meg ki tudja hány ''rendelési lista'', és a feltételek sem egyértelműek. Ha lenne nekik raktáron, egy szavam sem lenne, hanem benyelném a dolgot.
Linkeltem volna ide egy depo-s keresést, hogy megtudjuk, hol a legolcsóbb TÉNYLEGESEN a kártya, de sajnos Club 3D-ben nincsenek fenn adatok (??).
Én csak annyit mondok, hogy ha az általad is belinkelt árlistát idézgetveve szeretnél itt a prohardware-en vásárolni, akkor nem biztos, hogy Te leszel a legnépszerűbb user! Pl.: lásd az x800-asokat, és nézd meg, mennyiért mennek TÉNYLEGESEN a kártyák a piacon (itt).
Ha mindenképp viszonyítani szeretnénk, akkor nézzük meg, hogy milyen áron mentek el a hasonló kaliberű kártyák itt a PH!-n, és ahhoz képest lehet lehúzónak titulálni.
De nem szeretném, ha ez a topic is a már említett x800-asok sorsára jutna (tényleg érdemes megnézni, nagyon tanulságos!), inkább azt szeretném (ej, mily' meglepő! ,), ha valaki, aki pont egy ilyen kártyát keres, az átvenné tőlem. Pont.
OFF vége.
Világbéke! -
dunkel
őstag
Hát barátom újoncnak számítok én is itt, de a prohardver nem arról híres, hogy itt le tudod húzni az embert, arra ott van az apronet, hirdess ott ...
Amint te is láttad, nem egy fantombolt vagy egy névtelen árlista.uw.hu -t linkeltem be, nem kell az oltogatás
És írtam benne, hogy nem nettó, hanem BRUTTÓ áron tudod elhozni, ki is számítottam neked hogyan, legalább ne játszd meg a sült bolondot ...
ez nem lehúzó offolás, ez a ph, normális emberek, normális hirdetéssel, akik a kritikát is elviselik.
Egy szóval nem mondtam, hogy ne add annyiért, csak nekem annyiért sok, és meg is indokoltam.
PEACE -
Vincent_
aktív tag
Megtaláltam már, írtam is. Sok sikert az ilyen rendelgetős dolgokhoz, hozhatnál nekem 56 nettóért x800 pro-t is, az is ott van!
Utóbbi időben nagyon elterjedt itt a lehúzó off-olás (árlisták rulez!), most láttam két x800-as topicot is szétmenni. Nagyon tanulságos. -> Ha van ajánlat, azt szívesen veszem, de az ész-osztást, árlista-böfögést tartogassuk magunknak! Ha nem megy el adott áron, úgyis alacsonyabban fogom adni (vagy akár el sem adom), nem égetően fontos a dolog!
Peace! -
dunkel
őstag
Bővebben: link
Club3D GeForce 6600GT, 128MB TV/DVI AGP 8x 30 450
ez nettó, szorozzuk 1,25-el az annyi mint 38062 + 700Ft rendelési díj összesen 38762 Ft 1 év gari számlával.
De te tudod, próba szerencse! -
Vincent_
aktív tag
Hali!
Mint írtam, nem a legszebb a 2D-s képe (kicsit életlen, lehet, h driver-finomhangolással lehetne játszani, de nem sok kedvem van hozzá). Meg TFT-n 1240-ben már kicsit döcögnek a durvább game-ék! 1024-ben még mindent elvisz a kari, csak hát az a ''fránya'' TFT!
Örülök, h megy a táp! Reméltem, h nem lesz vele gáz, nálam csak fél napot ment! -
gerjus
senior tag
UP A jo cuccnak !!!
A tap jol muzsikal !!!!!
Miert adod el jo az a 6600GT !!! -
törölt tag
-
kmiki20
senior tag
Próba képpen csere 1:1-ben 1 Asus 9800Xt-re?
-
prmcsk
addikt
Aqua = bruttó 41.250Huf.
Bővebben: link -
dunkel
őstag
Az baj, hogy ready.hu -tól lehet rendelni bruttó 38.760 Ft-ért, 1 év garral, B rendelési listáról.
Nekem 37-et megérne, ha adod annyiba, akkor mail -
Vincent_
aktív tag
Vegyétek-vigyétek!
-
Vincent_
aktív tag
UP!
-
-
kovi
senior tag
huuh
-
Vincent_
aktív tag
Club 3D 6600 GT eladó! AGP-s, garis még másfél évig, full dobozos, szóval nagyon jó kis kari!
Csere esetleg garis 9800 pro-ra vagy x800-ra, kisebb kari nem érdekel!
Ár: kezdjük 43k-ról!
Aktív témák
- Proxmox VE
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest