- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
germanh
senior tag
Hali!
Látott már valaki ilyen fajta 6600GT-t?
doboz: http://users.atw.hu/germanh/vga/HPIM1806.JPG
kari: http://users.atw.hu/germanh/vga/HPIM1807.JPG
Elvileg nvidia referencia kari,de tudja a fene
3d mark03
alap (450/900) - 7264 pont - 78°C (mellé lógatott 8as venti,leszedett oldallap)
tun (500/1000) - 7896 pont - 79°C (u.a.)
Majd egy vf700 beszerzése után remélem megy még tovább -
JagdPanther
aktív tag
az normális h az MSI 6600GT kareszom igy netezés közben 52-54 C°? gyári hűtő, alatta a PCI slotoknál egy 8centi fujja rá és ahol a kártya ventije fujja ki a levegöt ott szivja el egy másik 8 centis a plexin keresztül
-
Roxy
tag
válasz
JagdPanther #3685 üzenetére
Kösz JagdPanther!
-
jepeto
tag
valaki lécci válaszoljon
-
jepeto
tag
hali szerintetek az inno3d vs. club 3d érdemes megven 6600gt ben
nekem csak erre van zsém -
beniboy
tag
válasz
JagdPanther #3688 üzenetére
de nem mukszik en is ugy szoktam
-
beniboy
tag
hogy tudok kepet lopni mert sima prtscr-nnel nem megy
-
Roxy
tag
Szevasztok!
Van egy Msi Nx6600 GT videókarim. Milyen drivereket ajánlotok hozzá, amin a legjobb teljesítményt hozza ki magából, tuning nélkül ?
Köszike! -
beniboy
tag
igen aszem eddig csak a far cry nal volt ilyen bar nem jatszom sokat es tul gyakran csak ezzel es a Half life 2 vel nyomultam eddig de ott nem volt ilyen. abban igazad van hogy nem probaltam masik drivert de minden patch fenn volt (1.1, 1.3, 1.31) asszem ennyi van.
Volt ugy hogy a Far Cryt betoltotte ( csik elment alul) majd resetelt...
bar akkor atalitottam valami renderelési tipust. igy lehet hogy a jatek vagy a driver a hibas. -
joe777
senior tag
válasz
ssolitude #3672 üzenetére
Grat ,ez jól néz ki,egy hátránya van csak ,a magassága,de ha az nem gond akkor tökéletes megoldás lehet.
Itt egy egyszerübb megoldás,csak két lyukat kellett furni rá,+egy chipset hűtőt kettévágtam ,és ráragasztottam a ramokra.Olcsó ,és gyors megoldás.
Már hónapok óta ezt használom tehát bevált
Álltalában 39-40C° alapon max 55C° maximális terhelésen 606-1220mhz-en
Most a szobában 35C° van, így a hőmérséklet 45C° alapon ,60 maxon
Bővebben: link -
-
beniboy
tag
elképzelhető hogy a Leadtek 6600Gt extreme edition ami gyarilag van tulhuzvan az tulsagosan is tul van huzva? A Far Cry belso képeinél ha mondjuk egy bunkerban vagyok akkor ilyen zold fények vannak amik szerintem nem odatartozok olyan mintha aram menne a vezetékekben, keritésen ez gyarilag igy van programozva vagy a kari nem birja? én nem huztam rajtam semmit extraban. Esetleg a hutes kevés? Nem nagyon megy max de akkor tenyleg nagyon max 80-85 fölé ugy hogy minden maxra van allitva a jatékra kivéve a felbontas
Ötlet? -
giba
tag
válasz
gaboooka #3612 üzenetére
a képelcsúszás ha winampot vagy mediaplayert használsz szerintem a tv kimenet hibája lehet, ha mondjuk a drivernél változtatod azt hogy clone legyen a megkelenítés formája akkor átállíthatja automatice a montitornak a felbontását is.
nekem amikor ati kártyám volt akkor az volt a baja ha filmet akartam nézni átállította 720 576 -ra a monitor felbontást is.
A geforce fx 5200 t meg nem is tudtam használni clone- módban.
Tehát vagy az egyik vagy a másik mehetett.
Szerintem próbálj meg egy friss drivert feltenni ha meg az van akkor bróbálj állítgatni a tv-s dolgain.
csá
Bumbella -
Boxer001
veterán
Sziasztok mindenki!
-
ssolitude
őstag
Ez lenne a javított verzió.Mint látható,nincs talplemez,a pillangólemezek éle közvetlenül a GPU-val érintkezik.
A tulajdonképpeni rögzítés és szorítólemezek alumíniumból készültek,ezáltal a súlya is kicsit emberibb lett.
A pillangólemezek mérete is kisebb,így a hűtő csak 70mm magas.
Tesztek még nem történtek,talán majd délután.Ha az eredmények azt mutaják,hogy érdemes a lemezek felületét növelni,úgy,hogy a hűtő magassága ugyanaz maradjon,akkor nem kizárt egy harmadik verzio elkészítése sem.
Elvileg kis overclockal ennek a hűtőnek passzívan(venti nélkül is)elegendő hűtést kell produkálnia. -
ssolitude
őstag
Amint a képen látható,az elv nagyjából ugyanaz,mint a VF700-on,csak kevesebb pillangólemezzel.Ez még csak a kísérleti darab volt.Nagy problémája,hogy a tulajdonképpeni hőelvezető mag nem közvetlenül a GPU-ra ül,hanem egy közbeiktatott talpra.Ezáltal két hőátadó réteget kellett képezni(felület,paszta,stb...)ami nagy valószínűséggel sokat ront a hatékonyságon.
A másik(és nem utolsó) negatívum,hogy a talplemez,illetve a pillangólemezeket összefogó szorítólemezek is vörösrézből készültek,ami ugyan könnyen megmunkálható,de a hőelvezetés szempontjából valószínűleg hátrányos.
További gond a mérete(a súlya talán nem annyira,bár nem éppen könnyed darab).Az eredetileg a VGA utáni második PCI slotban lévő hangkártyát bizony csak a legalsó slotba sikerült begyömöszölni.
Mindezen problémák kiküszöbölésére készült el a második,már némileg javított változat(bár egyre biztosabb vagyok benne,hogy még ez sem a végleges)
Erről bővebben a következő hsz-ban. -
BankBahn
csendes tag
Vasarnap fogta a gepem es ujraindult. Na azutan direct 3d -ben minden valami hasonlot produkalt: Bővebben: link
Szerintetek ez kartyahiba? (amugy a dxdiag program is hibasan jelenit meg mindent) Ez egy inno3d (gyarilag huzott?) PCI-E kartya nincs 2 honapos. -
VINIKOR
senior tag
Off.
Szerintem ABIT IC7-G legyen. Az integrált Gigalan jól jöhet még. Azt a néhány ezer forintot ne akard megspórólni.
A chiepset hűtőventihez vegyél egy fordulat szabályzót (~1000Ft) amivel visszaveszed a fordulatot, így hangtalan lesz a venti, mert teljes fordulaton hallható súgása van. Semmi mást nem kell csinálni a chipsettel nem kell variálni más chipsethűtőkel (zalman47j, Thermalright NB1-C stb...)
On. -
nyesix
senior tag
HELP!
A megjelenítés tulajdonságai nevű ablaknál NVCPL nevvel egy ablak ugrik elő a ''Paraméter nem megfelelő'' hibaüzenettel, A teljesítmény és minőség fülnél is előugrik uganez a hibaüzenet
driver:77.72+coolbits 2
mit tegyek?
thx -
ssolitude
őstag
Nekem amugy a passzív része a szimpatikus.Ha 60 fok alatt tudom tartani a végleges hűtőnél venti nélkül,akkor már nyertem,mivel nem nagyon szeretném huzva használni(najó,csak egy kicsit
)
-
ssolitude
őstag
A lényeg,hogy készítettem egy hűtőt.Tudom,vadnak tűnik,de így van.Még csak a prototípus ketyereg,de néhány teszteredemény már van.(környezet 31 fok!!)
Konfig:Xp2600@2,1GHz,Inno3D6600GT,1024MB RAM DDR400,SondBlaster Audigy
Alapórajelen(500/900) 8cm-es ventivel:53 fok
Alapórajelen(500/900)venti nélkül(passzív):60 fok
nVidia driver(72.77) által tesztelt stabil legmagasabb órajelekkel(565/1030):
ventivel 54 fok
venti nélkül:67 fok
Ezek után a passzív részét nem teszteltem tovább,csak ventivel mértem.
565/1030 3dMark :8253 pont 63 fok
590/1141 3dMark :8691 pont 63 fok
595/1146 3dMark :8763 pont 63 fok
Húzáshoz RivaTunert használtam,ami sehogy nem akarta 595/1146 fölé engedni az órajelet.
Mivel működő prototípusról van szó,ezért a kivitel nem éppen szalonképes,illetve egy lényeges változtatással a hőmérséklet még lejjebb szorítható.Elvileg. -
gaboooka
aktív tag
válasz
ssolitude #3653 üzenetére
Kép: Bővebben: link
Gyorsabb voltál.
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
Nem tudom,az Inno-nál komolyan gondolták-e ezt a hűtőt a 6600GT-re.
A képen remekül látszik a polírozott,tükörsima hűtőfelület,illetve az eredeti,gyári kidolgozás.Amúgy a polírozás,nagyobb nyomóerő,és tisztességes paszta 3 fok hőmérsékletcsökkenést jelentett.Így akár már 63-64 fok is lehetett alapórajelen terhelés nélkül (igaz 31 fokos szobában). Ez LOL. -
gaboooka
aktív tag
Rover 623: Neked sincs semmi ötleted erre? --> Bővebben: link
-
Rover623
félisten
válasz
czombacs #3616 üzenetére
MEGALOL
Passzív hűtéses Gigabyte...amire egy 12cm-es venti fújja a levegőt...
Ez ám a passzív karesz...
Czombacs! Az nem baj hogy neked ilyened van, örülj neki...csak ne a te konfigod alapján osszál tanácsot (meg hőmérsékleti infokat) azoknak akik passzív kártyát akarnak venni... -
Robaj
addikt
Na sry az előbbié, cserébe itt a 77.76, 77.74 WHQL és a 77.77-es driver 3dmark pontjai. Mind1ik után gép restart volt, és egyből mentek a tesztek. 900/1000
77.76
3dmark03: 7031
3dmark05: 2891
77.74
3dmark03: 2261
3dmark05: 1478
77.77
3dmark03: 7067
3dmark05: 2882
Játékokban a 77.77 a legjobb ezek közül NÁLAM az ÉN GÉPEMEN.
Mintha 3-4 FPS-el több fps-em lenne több gaméban is...
De mint tudjátok, eléggé változatos eredményeket kapok, főleg a WHQL-es drivereknél visszaesnek az FPS-ek, nemtom mé.
WHQL: microsoft leteszteli a drivert, hogy tuti jól műxik-e, ált ez nem fontos...
Jah és a 77.77 tud magyarul! -
Robaj
addikt
Sry az előző a 77.74 WHQL volt
Rosszat töltöttem le 1x és aszittem az a 77.77, na mind1, most rakom fel 77.77, és írok majd 3dmark eredményeket!
-
Robaj
addikt
Asszem ez nem az én driverem lesz
77.77
3dmark03: 2261
3dmark05: 1478
minden alapon, 900/1000 -
Robaj
addikt
Bővebben: link 77.77
Bővebben: link 77.74 WHQL!
Na gyün a teszt a 77.77-el
77.76
3dmark03: 7031
3dmark05: 2891
20 perc és írok! -
simaz
tag
Hi! Inno AGP-s 6600Gt-re milyen hűtést lehet rátenni. Zalman rá megy?
-
Dying Fetus
tag
ha valakit érdekel ezen az oldalon van 77.76 os dirver is (német)
http://www.computerbase.de/downloads/treiber/grafikkarten/nvidia/nvidia_forceware/ -
Tacso
aktív tag
válasz
Calogero #3633 üzenetére
Igazad van! Lehet meg is fogom csinálni! Egyelőre mióta a RefreshLock fenntvan nem volt probléma ( de GaboooKA Kollégának ez sem segített, úgyhogy valószínüleg nekem sem lesz jó...
) Ha végképp nincs más megoldás, akkor feltétlenül újratelepítem a rendszert!
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
En hasznalok Winampot (zene ) meg Windows Mediaplayert (Video) es semmi gondom. A 72-es drivert hasznalom.
Driverben nalam kivan kapcsolva hogy a kartya ne biralja felul a beallitasokat, de lehet hogy csak a jatekoknal mukodik. De egy probat meger. -
Mauzes
addikt
-
gaboooka
aktív tag
válasz
Bobbacsi #3623 üzenetére
Semmi ötleted sincs? --> Bővebben: link
-
Bobbacsi
veterán
válasz
sczholl #3621 üzenetére
Bővebben: link
1.hozzászólás képei -
sczholl
tag
A minap vásároltam egy AGP-s Inno3d 6600gt-t, kérdésem a követkető. Egy Zalman VF-700 felszerelése után a ramok hűtéséhez kapott kis bordákat feltudom ragasztani, vagy az AGP-s re nem fér fel?
-
ssolitude
őstag
A Zalman-nak milyen rögzítése van:csavaros vagy a hagyományos műanyag rugós-stiftes?
-
Darken
aktív tag
Melyik az a progi ami automatikusan belövi, hogy mennyire lehet oc-zni a kareszt?
-
czombacs
tag
Nekem most van egy gyári passziv hűtéses Gigabyte... semmi bajom nincs vele!
Most a szobában megy a klima ugyan, és van felette egy Coolink Bat (3 cm-ről fújja rá a 12cm-es venti a levegőt a VGA-ra), és így a GPU 43 fokos alap... de terheléssel se megy max 60 körüli hőmérsékletre..
Ami itt van, ugyanilyen kártyám van, csak AGP. Hihetetlen, hogy 63 fok a minimum, és 93 fok a maximum!!!
[Szerkesztve] -
gaboooka
aktív tag
Erre Valaki?
Amúgy nem lehet, hogy a BS Player a ludas? Mert nekem is fent van. Pl.Power DVD- vel semmi fennakadást nem tapasztaltam. -
reewer
aktív tag
Hali ezta aerocool passziv vga hűtést próbálta már valaki
pci-e 6600gt-n?? Bővebben: link -
roley16
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, jogy néha teljesen véletlenszerűen eltűnik a kép. Ha halgatok vmit az ugyanúgy szól. Nem tudom mi lehet a baja. Kérlekj segítsetek!!! -
roley16
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, jogy néha teljesen véletlenszerűen eltűnik a kép. Ha halgatok vmit az ugyanúgy szól. Nem tudom mi lehet a baja. Kérlekj segítsetek!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged