- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
2o1i
senior tag
Hali!
Nincs véletlenül valakinek ASUS 6600GT TOP PCI-E vgája?
Ha van, esetleg le tudná menteni a kártya bios-át, és elküldeni nekem?
czky@citromail.hu -
nyertes
tag
Na most akkor melyik???
Kösz mindenkinek, elég eltérő vélemények vannak.
Van egy 6600 GT kártya a gépben. Most vagy veszek még egyet, / anyagilag ez a legolcsóbb/ vagy eladom és veszek egy 6800GT-t/ A gond az, hogy ha ezt veszek, amilyen hülye vagyok, kerítek neki egy ''párt'' is/.
6800 ultrát nem ismerem, sehol nem találtam az árlistákban. Mibe kerülhet??? -
kovsol
titán
Battlefield 2 topicban már olvastam róla hogy mit kell átírni ott keress rá a keresővel
szerk: na megkerestem nekedBővebben: link
[Szerkesztve] -
JoeYi
őstag
Hi, nemtudjátok esetleg, hogy miként lehet megcsinálni, hogy Battlefield 2 -ben a 32 playeres pályákon is lehessen játszani singleplayerben? Thx
-
kovsol
titán
válasz
morceaux #1388 üzenetére
bizinyos régebbi lapoknál kell csak 67 re rakni amik 66 nál nem tudnak AGP frekit fixálni.
megnézed valami progival, hogy neked fix-e és ha az akkor hagyd csak 66 on (de a DFI vel nem szokot gond lenni)
más:
én holnap megyek a kártyáért garanciában volt eddig.
nekem most Samsung TCCC ramom van a gépben(gyárilag 3-3-3-8 de nekem 2-3-2-5 1T ben megy szóval sikerült belenyúlni a jóba)
az a poén hogy 9e Ft volt és haverom P4 es gépében 510 -t viszi !!
sajna nekem 490 nél már kifagy a winfos de azért majd probálkozok
[Szerkesztve] -
morceaux
aktív tag
440-et bírja, 450-en már újraindulgat sajna, 220 fsb a max. szinkronban.
Ez ''csak'' egy ValueSelect Corsair ram.
Más. Jól látom, hogy az agp apertúra mérete a kártyán levő ram kétszerese kell legyen? Esetleg ez okoz némi akadást a hl2-ben? Agp freki most 66, tegyem esetleg 67-re?
[Szerkesztve] -
morceaux
aktív tag
Ne röhögjetek nagyon ki.
A vindóz újratelepítése nem sok előnyt jelentett. A Half Life 2 szépen megy, 150-200 fps, esetleg 100 körül alakul. De néha, véletlenszerűen megakad egy kicsit, nem szaggat, csak megakad. És nem azért, mert sok ellenfél megjelenik a képen, bármilyen helyzetben. Nem túl gyakran, de azért mégis zavaró, mert egy ilyen masinán nem lenne szabad. Az előző rendszeren is ezt tette. Ez azért lehet, mert a játékot Ati kártyákra optimalizálták? BF2 például nem akad. NFSU2 sem. GTA sem, viszont ott elég kevés az fps, 30-40-50 körül mozog. És nem valami szép a kép sem. Elvileg mindent jól beállítottam, a driverben nem kapcsoltam be a szűrőket, csak kiváló minőséget állítottam be. -
corran9
tag
Sziasztok!
Kérdésem: az agp apertúra méretét mennyire kell beállítani? Világosítsatok fel pls.
Thx. -
morceaux
aktív tag
Helló!
Utolsó tesztem volt, elegem lett, le is törlöm az összes márkot meg mindent.
Alapfesz, cpu: 2500MHz, ram: 416MHz (333-ra visszaosztva), vga 570/1140.
3dmark03: 9080 pont.
Ennyi.
Képet majd rakok, de a kep.tar.hu nem enged be...
Azért ha lehet, tegyétek be lécci a Hall of Fame-be, köszi.
[Szerkesztve] -
nyertes
tag
Mi a jobb?? 2 6600GT vagy 1 6800 GT??
-
Troy.
addikt
MInden 6600gt-t vásárolni kivánó ember olvassa el az első hsz-t és abban megkapja a választ, vagy ha nem akkor felteheti itt..
1 hsz : Bővebben: link -
Fernando
csendes tag
Leadtek A6600GT TDH 128MB tud nekem mondani valaki infot erröl a kártyárol?
Megéri megvenni? -
-
Convex
aktív tag
Miért van az, hogy a legtöbb driver nem megy át a gép tesztelésén, főleg a legújabbak. A 66.93-as megy át egyedül a tesztelésen. Pl. a Battlefield2-n található drivert sem javasolja a gépre felrakni.
Lehet, hogy a vga hűtésével van gond, ezért lép ki a gta:SA-ból? Hőmérsékletmérőt honnan lehet leszedni, és hogyan kell haszálni. -
Rover623
félisten
válasz
Scream007 #1362 üzenetére
Már más totyikokban is volt róla szó:Bővebben: link
Ha az AGP busz sebességét erősen ''elemeled'' a szabványos 33MHz-ről, akkor szükséged lehet rá...meg egy tartalék karira is... -
Scream007
őstag
picit off:
alaplapom van 1 ilyen:
Agp VDDQ Voltage
ez mire való???
alapon 1.5, de lehet 1.6, 1.7 és 1.8.
ha megemelném, mit számítana, lehet jobban menne a tuning???
mit befolyásol???
karit nem vágja szét???
u.i:mióta lettem őstag???
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz
I34KTI3I2 #1350 üzenetére
Teljesen felesleges a 256MB RAM egy 6600GT-re...akárki csinálja is, akármilyen sebessségű is...
Az ára az ismert nagyker ár mellett reális...számszakilag.
A végeredményhez képest viszont pénzkidobás...vegyél 128-as változatot...egy 10-essel olcsóbb...abból vehetsz rá VF700-at... -
Rover623
félisten
válasz
cbrfireblade #1349 üzenetére
Ha a PCI-e változatra gondolsz, az előbb láthattál itt egy képet róla...
Bővebben: link
Olcsó mint az Inno, de szerintem komolyabb...nem sokan mernek eltérni az NVIDIA ref. nyáktól... -
-
adam60e
tag
Sziasztok nekem egy sparkle 6600Gt kártyám van pciexpresses. és va vele egy kis gond azaz remélem csak a hütőjével! na GTA Sa közben kb fél óránként újraindul a gépem! kérdésem pedig hogy lehetséges az hogy ez a hütő miatt van? elég kicsi rajta az biztos
-
x_o_n
veterán
válasz
van közte jó van közte rossz személyesen nekem nem volt még jó tapasztalatom xpertvision karival,nekem mindig lassabbak voltak az átlagnál,de itt láttam vkinél akinek meg tök jó.én nem vennék a döntés rajtad áll bár az uj tipusu inno-nál biztos jobb vétel.
az asus-t nem ajánlom mert nekem az van és akkor egyböl lehurrognak én azt mondom neked ha nem asus akkor leadtek azokról csupa jót hallani. -
I34KTI3I2
csendes tag
Találtam linket is:
http://www.techfever.co.uk/products.asp?recnumber=1868&source=popular
Bár nem tudo milyen hűtést lehetne rá rakni mert ezen nincs elforgatva semmi ha jól látom -
I34KTI3I2
csendes tag
válasz
ez engem is érdekelne mert nem találtam egy érdekes dolgot:
XpertVision GeForce 6600 GT 256MB GDDR3 TV-Out + DVI AGP 56000 FT
Szal ha egész jó márka még elképzelhető ilyet veszek... Bár kicsit utánajártam interneten nem találtam egy linket sem ahol irták volna van 256 os ba is.... -
cbrfireblade
aktív tag
Expert Vision GeForce 6600 GT
Tud erröl valaki valamit mondani?megéri ilyet venni?
aki tud rola infot mert volt már vele dolga az légyszi irjon!
köszi -
Rover623
félisten
válasz
Cosmic Gate #1340 üzenetére
Egy 3.6-ost sokkal kisebb valószínűséggel lehet húzni, mint egy 3GHz-est.
Nem véletlenül kezdtem én is a 775-ös platformon 3.2-vel...és pláne nem véletlenül dobtam ki igen hamar és vettem meg az olcsóbb 3GHz-est...
A magasabb órajelű P4-eket az Intel is válogatással készíti...valszeg 3 vagy 3.2GHz-re ''tervezik'' a procikat, a többi órajelű változatot pedig válogatják: ha nem bírja, elesz belőle 2.8-as, 2.6-os...ha tud jobbat, lehet belőle 3.4-es, 3.6-os, stb.
Mivel a gyorsabb procikat jóval drágábban adják, kevesebb kell belőle, tehát ha megvan a kvóta, a maradékot nem válogatják tovább, egységesen 3 vagy 3.2-es lesz belőle. Így rengeteg potenciálisan jól tuningolható darab marad köztük.
A konfigom gondos válogatás és váltogatás eredménye, minden egyes alkatrész komoly megfontolás után került bele...
Fontos volt az ár/teljesítmény mutató is...
Ha szigorúan nézem, van itt a PH!-n jó néhány drágább alkatrészből összerakott konfig, aminek a teljesítménye nem nagyobb annyival mint amennyivel többe kerülnek mint a gyereké...sőt: vannak gyengébbek is...
Tájékoztató árak (átlagos kisker árakon...):
Alaplap: 35.700+ÁFA
Proci: 35.000+ÁFA (cooler nélkül még olcsóbban)
VGA: 38.900+ÁFA (ez már a VF700Cu-val együtt...)
Víz: 28.300+ÁFA
Táp: 15.900+ÁFA
RAM: 52.900+ÁFA (ennyiért nem venném meg, de ez egy extra ajánlat volt, csak nekem...annyiért meg megérte...)
Ha valaki rászán egy kis időt, mindegyik alkatrészt megkaphatja 1-2 ezressel olcsóbban is, rendes bolti forgalomban... -
-
Mellizom
tag
Hali!
Nekem olyan kérdésem lenne, ha játszok vagy lefuttatok egy tesztet és utána kilépek a Windows-ba megnézni a kari hőmérsékletét akkor én a valós játék alatti hőmérsékleted fogom látni? Mert itt úgy irjátok hogy hőmérséklet 2D-ben és 3D-ben. Akkor én most mit látok?
kösz -
Rover623
félisten
válasz
Motion_Blur #1339 üzenetére
Ütős valóban...
Most kísérletezem ki, hogy az egyes tuningszinteken mennyire tudom levinni a CPU feszt, úgy hogy még stabil legyen és minél kevesebb hőt termeljen.
''Hétköznap'' egyenlőre 3GHz-en megy, 1.25V-ot kap...ennél kevesebbet nem lehet beállítani a BIOS-ban.
Eddig 4GHz felett 1.5-öt állítottam a BIOS-ban, de mostanában elmegy 1.45-ön is, úgy látom...
A magasabb feszkókat a nagyobb FSB-re tartogatom...szeretnék legalább screenshot-ot 4.5GHz-en... -
Cosmic Gate
aktív tag
én 1 6800(430/1230) GT-vel kaptam ennyi 1 A64 3500+os proci társaságában ami 2.5 ment pontos eredmény:72,492pötty
-
Convex
aktív tag
up
-
Convex
aktív tag
MSI 6600GT-m van, LGA775 alaplapom, pontosan Abit AA8-XE, és hozzá Intel 3Ghz proci. minden rendesen fut, semmi sem akad, de egyes játékokkal problémáim vannak. Pl. GTA:SA, megy normálisan a játék, és amikor belépek egy épületbe mindig kilép a játék, nem csak egy helyen. A SWAT4-el is hasonló problémáim vannak.
Egy ismerős mondta, hogy a játékok nem szeretik ezt a pci-eos kártyát, de eddig nem hallottam ilyen emberről, aki ezt mondta volna, és ilyen problémái lennének egy ilyen géppel. A driver hibát haggyuk,mert már szinte mindent kiprobáltam. Igaz, a gép tesztelésén a legtöbb driver megbukik(főleg az újak közül), ez nekem furcsa.
Nem tudom mi lehet a probléma? Talán egy rendszer feltétele megoldaná a problémámat?
Segítségetek velőre is várom. Köszönöm
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz
AMD!4ever #1328 üzenetére
1. Nem sértődöm meg...
2. Valóban 100 éve volt erről szó...
3. Vmikor pont akkoriban írtam be az adataim közé a VGA típusát is, ahol is mindenki megtekintheti egyetlen kattintással...te is...
4. Nem 1.6-os memók, hanem 2 nanósak...
5. Borda van rajtuk...
6. Vannak akik emlékeznek arra amit írok: az 1.6-os nem feltétlenül eredményez jobban húzható karit mint a 2-es... -
kovsol
titán
válasz
AMD!4ever #1329 üzenetére
na megkerestem rover régi hozzászolásást:
Bővebben: link -
kovsol
titán
válasz
AMD!4ever #1329 üzenetére
de hiába raknak rá 1,6 os ramot ha az idözitéseit lejebb veszik hogy 1000 Mhz en is jól menjen és a kis idözitéssel igen csak kétes azzal is a nagy sebesség
a ramodat se tudod agyon tuningolni ha az idözitést nem állítod roszabbra egy kicsit
na a VGA karikra is ez vonatkozik és nincs olyan progi/nem láttam még amivel a 6600GT ram idözitéseit tudod állítani -
t-rac
senior tag
Nézzétek meg a 6600gt.tk fórumát;)
-
giba
tag
Sziasztok!
Egy asus p4p800 x alaplapom van 1 GB memoria
pentium 3.2 hypert hteading procival
és egy HIS 9600xt vivo-s videokarival.
februárban vettem a kártyát de nem jött be a hozzá fűzött remény.
Szeretném lecserélni de nem tudom mire
LEADTEK A6600 GT TDH (GF6600GT) 128MB
AOPEN GF 6600GT 128MB DDR
Van valakinek valami hasonló konfigja vagy tapasztalata? Szívesen venném mert nem szeretnék most megint mellé vásárolni. Hardcore gamés szeretnék lenni.
Érdemes-e lecserélnem egyáltalán? Mert az ati előtt egy fx5200 kártya volt de lassan ott tartok hogy azzal legalább tudtam játszani alacsony felbontásban de ezzel az atival akad a mafia a sanandreas a colin mcrae még talán 640x480 és összevissza tuningolva lehet kihozni belőle valami szerény kis játékélményt
Segítsetek légyszi.
Köszi. -
Troy.
addikt
Bővebben: link inkább ilyenkor kellene azt beirni hogy : Ez ténleg 6600gt topic?
[Szerkesztve] -
Troy.
addikt
válasz
Skorbut #1262 üzenetére
Bővebben: link én már egyszer ezt beirtam
ilyemkor látszik , hoggy nem olvassátok el a totyikot
-
Rover623
félisten
Vki kérdezte, Aquamark3 mennyi...?
Hát most ennyi:
Bővebben: link -
morceaux
aktív tag
válasz
Rover623 #1290 üzenetére
Értem... Mindenesetre furcsállom... Most a zsír új vindóz azt csinálja, hogy az ''Üdvözöljük'' képernyő az elején nem tűnik el, csak ha kattintok. Hülye ez.
Hűtésben szerintem nem bíztam semmit a véletlenre, lásd konfigom, proci sehogy sem megy 50-51 fok fölé, chipset 34 fok fölé, a Leadtek karin gyári hűtéssel a GPU terhelve max. 65-70 fok. Megpróbálkozom még alapfesz beállításokkal, úgy ment a proci 2500MHz-n is. A táp biztos hogy jó, sőt talán elég intelligens is, hogy megvédje a gépet az agresszivitásomtól. És azért a 410 W-nak elégnek kell lennie. Asszem 18A a +12V-os ág.
-
kovsol
titán
válasz
Pancsermeste #1297 üzenetére
az első széria elég elkapkodott volt szerintem az lehet a gond
vagy
amugy meg a szar gyári hüttsében keresném a hiba okát. Kijött a nagy meleg a régi gyári hüttések meg nem birták már szusszal és szép lassan felfort a GPU.
Én másra nem tudok gondolni. -
x_o_n
veterán
válasz
Pancsermeste #1299 üzenetére
semmi szükség alaptalan pánik keltésre!
azért ez kicsit bizalmatlanul hangzik...inkább nem is kommentálom
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest