- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Aktív témák
-
-
Rover623
félisten
válasz
I34KTI3I2 #1350 üzenetére
Teljesen felesleges a 256MB RAM egy 6600GT-re...akárki csinálja is, akármilyen sebessségű is...
Az ára az ismert nagyker ár mellett reális...számszakilag.
A végeredményhez képest viszont pénzkidobás...vegyél 128-as változatot...egy 10-essel olcsóbb...abból vehetsz rá VF700-at... -
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
I34KTI3I2 #597 üzenetére
Mi a szar volt az oldallal? Na mindegy!
Szal azt akartam mondani, hogy nem kell fosni! Nyugodtan vegyed azt Leadteket! 500/1000-en, ill. plusz 10%-ot tuti megy, az új szériás Inno-kat kivéve ezt a frekit szinte minden kártya tudja. A plusz 10% fölötti 8-10% pedig a már említett szerencsén múlik. Az, hogy meg 30 Mhz-el kevesebb, vagy több a működési frekvenciád már igazán nem oszt, nem szoroz a játékok szempontjából, pár pont 3DMarkban meg kit érdekel, úgysem azzal játszolInnentől kezdve meg beszéhetünk Asus-ról, Leadtekről, Gigabyte-ról, Inno-ról, teljesen mindegy... Jók ezek mind. Vegyed megfele, aztán izzítsad befele
Egyébként elírtam, mert alapból 600/1100-at megy az Asus Top Edition (a most fölpakolt RivaTuner v2.0 Candidate 15.6 is ebben erősített meg). -
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
I34KTI3I2 #566 üzenetére
Hát annyira nemigen tudod majd húzni, mint a Top Edition-t (ebben 1,6 ns-os ramok vannak, a Leadtekedben meg asszem csak 2 ns-osak, [bár lehet, hogy tévedek és a Leadtekben is 1,6-os?] + itt az órajel már gyárilag emelt és innen indul a tuning - bár én innen már nem is húzom, tök fölösleges, minden qrva jól fut), de szerencsétől függően elképzelhető, hogy faszántosan meg lehet rántani a Leadtek-et is, közel magas szintre.
Asushoz egy kazal sw-t adtak, alapdriver, Enhanced Asus Driver, SmartDoctor, WDM Capture Driver - az általános része a dolognak. Ami speckóbb: Video Security Online, GameFace Live, stb. Ezekkel különféle ökörségeket követhetsz el: pl. a TV-tunered képét bele tudod tenni a játékba, alias Picture-In-Picture tudod lesni a TV-t is játék közben, anélkül, hogy teljesítményt veszítenél - asszem ennyi a lényege. De még lusta voltam kipróbálni
A lényeg úgyis a lényeg: van elég lóerő ebben a kártyában és még erőtartalék is bőven, plusz én nem akartam a hűtés cserét reszkírozni, de szerettem volna, ha az alapórajelnél magasabb értéken megy húzás nélkül is. Nekem megérte az a 6-7 rugó extra költség. (Kb. ott tartok árban, mintha egy Zalmant vettem volna egy Leadtekre, ami nem is hűt jobban, és még akkor húznom is kéne a kártyát, ami vagy összejön ennyire, vagy nem)
Sok örömöt a kártyádhoz - biztos, hogy megleszGrat
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
válasz
I34KTI3I2 #552 üzenetére
Üdv!
Ha szűkebb a kereted, akkor Leadtek + Zalman. Ha kicsit jobban állsz pénzzel, akkor érdemes az Asus-t venni, de csak a Top Edition-! Én nem bántam meg,
igaz, hogy kicsit drágább, de 550/1100-on megy alapból és nagyon jól húzható tovább is, ráadásul a saját software-ével is. A hűtése pedig nagyon jó, fullos réz, még egyszer sem értem el a 60 C-t, még Far Cry és Doom3 alatt sem, pedig 25-26 (!) fok van a szobában.
De a Leadtek + Zalmi is tökéletes választás
Szvsz bármelyikkel nagyon jól jársz! -
bit_vector
tag
válasz
I34KTI3I2 #552 üzenetére
szvsz amelyik olcsóbb, főleg azért, mert mint írtad a hűtést le fogod cserélni. Ez az egész kb. olyan, mint amikor bemész a boltba, és kérsz egy kalapácsot. Megkérdik milyen legyen, mert kettő is van: az egyik feketére, a másik pedig pirosra van lakkozva, és persze a fekete olcsóbb is egy kicsit....
üdv. -
Robaj
addikt
válasz
I34KTI3I2 #291 üzenetére
Top edition magasabb órajel
A sima 6600GT-n és a TE-n is cserélni ajánlatos (húzás nékül is!)
Szal sztem sima 6600GT+Zalman (kis szerencsével még a TE fölé is lehet húzni)
asszem 520/1050kb, nekem simán bírja 600/1200, de vminek ''csak'' 560/1120-at visz....
Átlagba 550/1100-ig lehet húzni
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged