- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
nyertes #2632 üzenetére
Hi.
Melyik bolt ez ahol a gépet vetted?
Nekem az abit fx5700-nak az egyik lapátja szintén a használattól kifelé tört! semmi tunning semmi kábel...elismerték, hogy ez biza anyaghiba, de azért nem garis mert nincs meg hozzá a dobozom (asszony kidobta mert sok helyet foglalt) megvolt minden kellék amit adtak hozzá még sem kaptam másik hűtőt rá vagy másik kareszt....kékhal volt.
1 hónapig ültek rajta nem történt semmi...feladtam és végül zalman passzív került rá mert beszart az IC7-es deszkám is és visszaléptem IS7-re a különbözet volt a zalman hűtő. -
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
nyertes #2645 üzenetére
Boxer:a Töri az úgy volt hogy mekaptam használtam 1 hétig húztam össze-vissza és 1x csak gondoltam 1 jó nagy ökörséget és felraktam 590/1200re gyári hüttéssel!
Elindítottam az Aquamark-ot és amikor elkezdődött a teszt kikapcsolt a minitor....!jól van gondoltam biztos nem bírja vmi....PS barátunk indításnál beállítja ugyan azt az éréket és lekeztem játaszni!monitro megint kikapcs hang begörcsöl....ezt követően már nem is ment a kártya 3d-ben! én meg mondtam a boltosnak hogy fagy 3d-ben..kipróbáltam mindent!félredobta és két napra rá mehettem a másikért ami jelenleg is van!!Ez azót hibátlanul működik....
Nyertes: a válasz bentvan a töriben!amit valszeg túlemelegedés okozott...!
Hát az X300as ati annyit is tud amit a teszben kapott
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
nyertes #2637 üzenetére
Boztos van olyan kártya is ''nem értek a lovakhoz'' de nekem ha esetleg már túl meleg(az nem szokott lenni) mert pont addig van felhúzva hogy kibír mindent!Szal ha meleg van akkor elkezd hibázni és lefagy...!valszeg azért panaszkodnak a gyerkőcök.....
Boxer:Ha a boltos hülye az az én mákom vagy az ő baja?
[Szerkesztve] -
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
nyertes #2628 üzenetére
Melyik bóltban vetted??Szerencsétlen!nekem az első 6600GT-m elszállt az én hibámból valszeg és azt mondtam a srácnak a boltban hogy kipróbáltam minden drivert meg mindent amit lehet de fagy 3d-ben.....!meg sem nézték 2 napra rá már itt volt a új kari a gépemben
!
Én is Drukkolok! -
Boxer001
veterán
válasz
nyertes #1399 üzenetére
Figy...te tudod, hogy mire dobálod a felesleges 100 ezreseid...én azért nem vennék olyat, mert előbb használja már ki az ember a gyengébb karikat, ha már piacra dobták, ezzel is megyeget még minden, feleslegesen minek venni jobbat, majd ha ezen nem megy már jól, akkor egy olyan...vagy hülyeség a gondolatmenetem?
Mondjuk ha milliomos lennék, lehet én is tojnék az egészre, és mindenből a csúcs...igaz nincs értelme. -
x_o_n
veterán
-
Robaj
addikt
válasz
nyertes #1223 üzenetére
Táp
A 12 V-os ágon hány Ampert ad le?
Az enyim 15 A-t ad le.
Te is nagyot hallasz
Már hallottam INNO-t zakatolni...
Hát....
Inkább csak annyit mondok, hogy a régi, 2 centis asus GF2-n levő venti halkabb volt, pedig az is naon zavaró volt, a 6600GT előtt az volt a házban a leghangosabb, most a procchűtő -
Robaj
addikt
válasz
nyertes #1203 üzenetére
A boltosnak aza jó, ha elfüstöl a cucc, és vehecc újat nála
Volt pár emberke akinek ''bizonyos'' 300w-os tápnál szarakodott a 6600GT, nekem vhogy elbírja a noname. És vettem ''vmien'' 420 w-os tápot!
A te configodnak 400w-os dukál, sztem az elég is lesz.
Mennyi a 12V-on leadott A?
''mivel a 2 kártya már elég nagy teljesítményű, a hűtéssel sem lesz gond''
A mondat első fele igaz, a második már nem.
Ha szar a házad szellőzése, akkó bizony 70-80 fok lesz belőle!
Ill. Inno3d-nek naon hangos, főleg, ha 2 lesz belőle, meg fogsz süketülni, már Troy barátunk kezdi ''megszokni'' (= kezd nagyot hallani)
A Sli-nek hátránya, hogy csak akkó teljesít jól, ha a driver támogatja a játékot
Ha lesz sli-d, akkó mindig a legújabb driver kell neki! -
Troy.
addikt
itt van egy összefoglaló táblázat: Bővebben: link
-
B-L-A-C-K
titán
Most per pillanat ezt találtam Bővebben: link
Ott látod a kártyán miben másabb van az oldalán egy kis csatlakozó hely de olvasd végig a cikket és mindent megtudsz!
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
Igen ha támogatja a sli-t! Az oldalán kell lenni ilyen bevágásnak de nem azon az oldalon ahol csatlakozik az interfész a lapba!
A dolog a következő modon müködik adnak egy kis csatóló darabot amivel öszetüdöd kötni a két kártyát de csak 2 sli-s 6600GT köthetsz össze!
és van 1 kábel ami a 2 kártya bemeneti részét átalakitja hogy 1 monitort(vagy többet) rá tudj kötni!
És olyan elven müködik pl 3D-ben hogy a monitor 1-ik felét az egyik kártya csinálja a másik felét pedig a másik!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged