- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz
Thomas1 #2124 üzenetére
Egyszeruen mintha meg szunne létezni a monitor driver, és maga a monitor között a kapcsolat, mert már próbáltam azt mint amit mondasz, csak Plug n play nek és defaultnak meg egy másik samsung monitornak löttem be, és a refreshforce nem olvasta be ezeket sem, ezáltal force olni nem tudtam, de amikor kézzel irtam be neki hogy 85 hz 1024 ben akkor csak d3d ben marad 85 hz minimum, de ezt változtatni nem tudja fel s le, opgl alatt meg marad a 60 hz mindenféleképp. De ezt már feljebb leirtam
by: Z
off: igazából az lehet az alap probléma hogy ez se nem sparkle se nem 6600 ultra kari. Mondjuk ezek kevésbé befolyásolják ezt a dolgot, inkább a hogy ez egy agyon buherált szar -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Thomas1 #1816 üzenetére
Most látom, h neked is Giga lapod van! Ctrl-F1 kombinációval előhoztad biosban az AGP-s dolgokat? Engem 2 napig szivatott, mert defaulton az AGP size 32M, és ez miatt volt szar a 2005öm, egyszerűen totál belassult a Firefly teszt, és silány eredmény lett a végén. Mióta feltoltam 128M-ra azóta tökéletes már minden!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest