- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Milyen videókártyát?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
Aktív témák
-
krystman
őstag
Na.Azért áljunk megy egy szóra.Szerintem egyáltalán nem kaki.Most nem azért mert pont nekem ez van,de a mai játékok kivétel nélkül simán elindulnak vele.És szerintem az árához képest nagyon is jól teljesít.Aki ilyen kártyát akar egyáltalán venni annak tudni kell,hogy nem egy 9800Pro-t kap ennyiért.Én már 2éve használom és eddig a világon bajom nem volt vele.Viszont most már megérett a cserére.De attól függetlenül én nagyon meg voltam vele elégedve.Nagyon sok játék jól men vele.És a mai játékok között is nagyon sok van ami jól megy vele.Vagy is úgy ,hogy végig lehet vinni gond nélkül.A másik az,hogy ez egy GF2 Ti chip.Viszont annyiba különbözik tőle,hogy ennek már optimalizált a memóriája.És ez rengeteget jelent.Sokkal jobban megy mint a GF2Ti.Viszont előnye az,hogy nincs gond egyáltalán,hogy ha nem is megy rajta a venti.Anélkül is vígan elmegy.Tuningba viszont nagyon jó.Nekem 270 az alap GPU ezt simán fel lehet vinni 320mhz-re.A memória alapból 400mhz ez most nekem 500mhz-en megy.Így 3DMark 2001-ben 6340pontot érek el.A lenti konfiggal.Én egy rossz szót sem tudok rámondani.Csak tudni kell,hogy mire veszi az ember a kártyát.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Star Citizen
- Gitáros topic
- Fűnyíró topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogyjunk le!
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Leadtek Nvidia T1000 4gb ddr6
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest