- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- TV antenna és jelerősítés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem megéri! Én is egy hasonló cserét csináltam és igaz hogy sebességben nem okat javult a dolog de képnimőségben ég és föld. A mostani procid és a videokártyád alap (no aniti aliasing és egyéb extra) beállításon kb. egyszerre futja ki magát, de az új kártyával ilyenkor még be tudsz kapcsolni a maradék teljesítményből 4szeres anti aliasingot. Megnéztem a régi kártyámmal (GF2MX) és az újjal (Radeon8500LE) az NFS5öt és a radeon 800×600 ban 4×AA-val SOKKAL szebb volt mint a gf2 1024×768on :D
A Geforce2Ti most még megér 10-12.000 forintot. -
Godfather
aktív tag
Szerintem megérné, mert ebben a konfigban jelenleg a vga a szük keresztmetszet. És késöbb párezer fornint ráfizetéssel beleraksz egy tualatint, kb.1200-est, és egy kicsit meghúzod, mint a p3-at, akkor azért lesz különbség.
Plusz ugye a radeon 8500 dx8-as. -
Sanya
nagyúr
Nem lesz egetrengető különbség..
-
Lazsa Boy
aktív tag
ÜDV!
Elöszöris: megérné szerintem lecserélned, de nem anniért mert a jöbb boltokban már csak kb. 20e körül van a kártya ára
Másodszor: egyik haveromnak is ojan alaplapja van mint neked de csak 2x AGP vel megy neki az MSI G2 Ti kártyája?!
By! -
vottokar
senior tag
Sziasztok! Csak annyi lenne az egyszerü kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e lecserélni egy noname Geforce2Ti videokártyát egy Radeon8500LE-re. A Sapphire8500LE-t nálunk kb. 27000-ért árulják. Nem tom, hogy a Gf2-öt mennyiért lehetne eladni (1 éves), és hogy érdemes e foglalkozni az egésszel. Az oké, hogy a 8500 sokkal jobb, mint a mostani, de a gépem csak egy TUSL2C és egy P3 850/1050 páros. Nem lehet, hogy szinte semmit nem veszek észre az egész cseréből? Az, hogy 3900 helyett 4500 pontom legyen 3dmarkban úgy igazából nem érint. Az hogy a képe milyen és hogy esetleg egy két játék ne szaggasson be üvegfelbontáson (no vadi új játékokkal játszom!!) már inkább.. (no meg a mani, ill. a hiánya)
Elnézést ha a válaszokra nem reagálok azonnal, de nem érek rá állandóan a gép előtt ülni, és a Vodanet sem egy atombiztos :) felcsatlakozás szempontjából sem. Előre is tankeső (ahogy a partizánok mondták)....
Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux haladóknak
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest