Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zacci

senior tag

Banggood és megeri a penzet!

Rendeltem 2x 3db-os USB-c kabelt fekete es piros szinben.

Persze nem kuldtek a cuccot. Irtam nekik, erre jott valasz, hogy sajnos az egyik 3-as (piros) packbol jelenleg nincs rakin, de akkor szetszedik a megrendelest es kuldik ami van es a maradekot kesobb.
    A feketebol most is van rakin a 3db-os szett.

"We are sorry to tell you the item 1427124 in this order is out of stock now. But it will be restocked soon.

How about we ship other available items first? And we will ship this item once it is in stock."

Erre azt mondtam ok, menjen!

Ma kaptam levelet, hogy szetbontottak a megrendelest kaptam 2 order numbert es amikor raneztem latom, hogy teljesen mas termeket probalnak ramsozni !
    Az eredeti megrendelest eltuntettek es kicsereltek masikra! Ez tobb mint csalas !

A csatolt kepen az egyik kabelt mar atmokoltak 1db-ra a masiknal meg nem sikerult atirniuk, de a link mar az 1darabos kiszerelesre mutat!

Az elozoleg kuldott levelben a 1427124-es item linken meg a 3db-os tetel szerepelt 3x napos beerkezesi idovel, de most megneztem ujra es a linket is modositottak szinten 1db-os tetelre, ami persze van is rakin.

Azonnal irtam nekik, hogy adjak vissza a penzem es mar nyitottam is a pp disputot felminositessel egyutt.
    Rohadt brazil kinaiak!

Új hozzászólás Aktív témák