- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester #1490 üzenetére
Kösz!
Nagyon-nagyon láma kérdés ha már szóba kerültek a képletek: gondolom képletgyűjteményt akkor itt nem lehet használni ha tételekről és nem számítási feladatokról van szó, ugye?
Legalábbis gazd. stat. vizsgán ezt óriási érvágásnak tartottam a matekvizsgákhoz képest.Én most akarok majd valami melót nézni, szerintetek mire van reális esély? Eddig IT asszisztensnek csúfoltak meló közben, nagyjából a felhasználóknak magyaráztam + a gépeket szervizeltem cégen belül. Egész kellemes meló volt amíg a kkv-t meg nem vette egy multi, na onnan se bérfejlesztés, béren felüli egyéb juttatások megvonása, stb...
Viszont amíg nincs meg a diplomám, addig pár helyen szóba se állnak velem, utána meg gondolom azért is furcsán fognak nézni, hogy miért csak most végeztem, ha 2002-ben kezdtem (szerencsémre átkerültem a 2003-as évfolyamhoz, amúgy már kampó lenne)
Na meg mint említettem igazán egyik területen se mélyültem el a tantárgyak közül, az sem ártana.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged