Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
hali!
hja sikerült másodjára, 4es lett
gyakorlatit tudtam, pár zárojel ment csak rossz helyre.
elméletből makogtam valamit, bár sose pont azt mondtam, amire ő gondolt
kaczur tartja mindig szerintem. lényeg, hogy a gyakorlati példát meg tudd csinálni, onnantól már tuti átenged

amik voltak mind2 vizsgán:
- lottószelvény, melyből 5 számot generál. (sztem ez a kedvence)
- math.random() függvényt mindenképp tudd, hogy hogy müxik (2 szám közti számokbol generáljon számot)
- osztálydiagramm rajzolása (általában vektort tartalmazó progi, tud belöle törölni/hozzáadni stb). én először ezt kaptam, de nemsikerült
- tömbök alkalmazása, tömbrendezéshirtelen ezekre emlékszem
elméletből nem kérdez nehezeket, meg ott ha már látja, hogy valamit konyitasz hozzá, akkor nem kötözködik. (ha leültök az asztalhoz, érdemes az ablak felé ülni, és NEM az ajtó felöli helyre (szembe az ablakkal), mivel mindig ott kezdi kérdezni az elméletet
szvsz jobb túl lenni a gyakorlatin először.dec 8án megyek elvileg java2-ből... még nem kezdtem neki, mert jövő héten még lesz egy matek3, méréstechnika és térinformatika

hajrá

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gyakorlatit tudtam, pár zárojel ment csak rossz helyre.