Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Én is pestre járok, így sajnos nem tudok segíteni. De amint láttam szeptembertől új rektora lesz a sulinak, plusz a honlap is változott, ezen az új honalpon meg sehol se tudom megtalálni a tanárok elérhetőségét.

Tényleg, valaki vett már fel negyedjére tantárgyat? Csak mert lenne két tárgy amit fel kellene vennem (az egyikből össz-vissz 2 időpontra tudtam jelentkezni, de meló miatt egyikre se tudtam elmenni, a másik meg az a retkes filozófia, amit sikerült minden alkalommal a sor végére tennem). Elég egy kérelmet írni a rektornak, vagy kell valami mást is csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Programozás topic
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sh4d0w: Van-e még?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest