- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alx.Mercer #17 üzenetére
Nem tudom, hol láttál tavaly 220ezer körül 4070-et. Nekem a legolcsóbb verziót (Gainward Ghost) sem sikerült 240 alatt megtalálni.
Ellenben amikor kijött a 4070 Super idén év elején, akkor a 'sima' 4070 leesett 200-210ezer körülre, a Super pedig 250ezer környékén nyitott. Most pedig pl. az egyik boltban már van Super 230ezerért is (nem csak Gainward, hanem ASUS is). Vagyis annyira nem drágább tavalyhoz képest. Legalábbis ahol én nézem/néztem.
De nem vitaként írtam, hanem csak csaját tapasztalatot osztottam meg. -
Ugyanezt csinálták a 3060-nal: az 'alap' 12GB-os kiadása mellé nyomtak egy gyengébb GPU-s, gyengébb memóriás és 8GB-os verziót. Ott mondjuk a memória mérete sokat elárult. De a 4070Ti-t is 4080-ként akarták kidobni, csak volt egy felháborodás, és végül átnevezték. Ilyen ez a cirkusz. Ha épp nincs pont olyan alkatrész, akkor csinálják mással. Hogy az gyengébb lesz? Őket nem érdekli, hisz a pénzt megkapják ezért is.
-
válasz
hahakocka #10 üzenetére
Hát, pedig pont a 4060Ti-nál a 8GB-os éri meg (vagy pontosabban a 16GB-os nem éri meg). Gyártótól függően ugyanaz a kiadás 20-40e forint felárral rendelkezik a 16GB-os kiadás felé, miközben meg szinte semmi különbség nincs teljesítményben. Viszont a 4060Ti 16GB-os helyett meg mindenképp érdemesebb egy 4070-et venni, mert árban hasonló diffi van, csak felfelé, ellenben teljesítményben meg jelentős lesz a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest