Új hozzászólás Aktív témák
-
Bger8
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Azt tudtam, hogy 1.3-as, meg azt is tudom, hogy ez mit takar. Vagyis maga a csatlakozónk alkalmas a magas átviteli sebességre, azaz a legújabb hang típusokat (pl True HD) is képes kijátszani. Akkor lehet, hogy belenyúlok abba erősítőbe. Még kitalálom. Természetesen nagy köszönet a segítségért!

-
Bger8
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem írtál hülyeséget, vagyis azt akarom mondani, hogy én is erre gondoltam először, hogy a tv a szűk keresztmetszet. A megszokott összekötés, hogy az erősítőbe megy először, csak nekem sajnos nincs benne HDMI in-out. Viszont mielőtt vennék egy olyan erősítőt gondoltam körbe járom a témát, hogy ne akkor derüljön ki, hogy totál felesleges volt. Remélem, hogy van itt valami Gatewayes házimozi szaki.

-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
2X

-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Leszarom a bluetooth-t, ha nagyon akarok, akkor veszek az általam említett USB-s cuccot azt kész. Na most már ne off-oljuk szét a topic-ot, mert dádá lesz nekünk!
Ja, és már írhatod is a privát üzenetet, hogy mennyit kérsz a masináért!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Cseréljünk notebook-ot, de a Core Extreme procim marad és kapsz valamennyi kp-t!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
A másik kulcs meg a 9800M GTS!

-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Akkor a megoldás egy USB bluetooth és kész! 1.5 - 2K-ért már kapsz.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Baszus tényleg nincs benne. Nézegettem és nem írják sehol sem. Mondjuk az érdekes, hogy a Gateway honlapján viszont le lehet tölteni hozzá a drivert! Vagy az csak az egy-két példányé lenne? Továbbá az is érdekes, hogy a 6831FX-be van, ebbe pedig nincs!

-
gabcsi77
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
sikerült,köszönet érte Gabywapnak
ha vkinek hasonló gondja lenne,itt megtalálja a jó és működő drivert
ftp://esupport:vImvF88@ftp.gateway.com/pub/hardware_support/drivers/win_xp/ portable/mx7000/D00502-002-001.exe
-
csongi
veterán
válasz
TheDragon007
üzenetére
Sikerült köszönöm. A driver lejött. Egy picit szívtam mert az exe az csak kicsomagolta magát, és nem telpített, én meg azt hittem telepűlt. De megoldódott és most már megy szépen. Köszönöm.

-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Csupaszon nem próbáltam! De ha próbáltam volna is nem fűtőtest mellett!

-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Igen 1' 17", mert nem mertem tovább inkább kikapcsoltam! Hát igen, nekem is hasonlót kéne produkálnia! Ááá, hagyd a CPUID-et.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Darkwood: 1perc 17 másodperc stability test?
Az enyém itt van: [link] Mondjuk CPUID nincs rajta, ha kell újra elindítom. -
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Nem futattam végig egyszer sem. Mindig a CPU tesztig jutok el, aztán azt mondod, hogy ennyi elég volt! Majd felveszem a kapcsolatot Darth_Revan-nal, mert ő biztos szedte már szét.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Már mindent próbáltam! Volt fent 2 fajta Xp, volt fent az a Ciszta
is, amit adtak a notebook-hoz. Mindent csináltam már... Nem tudok másra gondolni csak a porra! 
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Az összes pálya (kivéve a CPU teszteket
) ilyen 10-20 fps-eket produkál. Na, az közel nem olyan, mint amilyen szokott lenne! Tehetek fel bármilyen drivert, akkor sem jó! Szerintem be van porosodva. Pontosan nem tuodm, hogy mennyi idős, mert Darth_Revan-tól vette, augusztusban és nála úgy tudom, akkor volt már 3-4 hónapos, tehát kb. fél éves lehet! -
Bger8
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Hmm.. Jogos észrevétel!
Ennek még nem néztem utána... 7811 FX-em van. Utána nézek, persze mondjátok ha már ezeket a köröket lefutottátok... 
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Ja... Raid0-ba. Ha ügyesen csinálod, akkor szerintem nem veszik észre. Persze, ha küldöd vissza, akkor ne hagyd benne, mert az sajnos nem nyer hangszórót!

-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
"Customer Replaceble Unit?" Nem tudom, szerintem semmit nem lehet "change"-elni, de lehet, hogy rosszul tudom!

-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Tudtommal, ha Te rakod bele, akkor a jótállásnak annyi!
Magyarországon vagyok. Egyébként az előbb norvégul írtam, de úgy látszik, hogy a dánok is így mondják!
Na szerintem hagyjuk most már ezt a norvág-dán cuccot, mert túl sok lesz az off és "moderálva" leszünk!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Hogy a viharba ne, vagyis akarom mondani: Jeg er ikke idiotisk!

-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Látom nagyon Core2 Duo-ban gondolkozol... én viszont egy Core 2 Extreme X9000-ra vagy egy X9100-ra gondoltam! Na az kihajtaná rendesen és a Crysis is jobban menne!
Lásd: Crysis induláskor a Core Extreme logó! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Köszi az eredményeket!
Nem gondolkoztál még egy komolyabb CPU-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Temu
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hyundai, Kia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

is, amit adtak a notebook-hoz. Mindent csináltam már... Nem tudok másra gondolni csak a porra! 

Na szerintem hagyjuk most már ezt a norvág-dán cuccot, mert túl sok lesz az off és "moderálva" leszünk!