- Milyen videókártyát?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bger8
csendes tag
válasz
TheDragon007 #228 üzenetére
Azt tudtam, hogy 1.3-as, meg azt is tudom, hogy ez mit takar. Vagyis maga a csatlakozónk alkalmas a magas átviteli sebességre, azaz a legújabb hang típusokat (pl True HD) is képes kijátszani. Akkor lehet, hogy belenyúlok abba erősítőbe. Még kitalálom. Természetesen nagy köszönet a segítségért!
-
Bger8
csendes tag
válasz
TheDragon007 #225 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem írtál hülyeséget, vagyis azt akarom mondani, hogy én is erre gondoltam először, hogy a tv a szűk keresztmetszet. A megszokott összekötés, hogy az erősítőbe megy először, csak nekem sajnos nincs benne HDMI in-out. Viszont mielőtt vennék egy olyan erősítőt gondoltam körbe járom a témát, hogy ne akkor derüljön ki, hogy totál felesleges volt. Remélem, hogy van itt valami Gatewayes házimozi szaki.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #220 üzenetére
2X
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #220 üzenetére
Leszarom a bluetooth-t, ha nagyon akarok, akkor veszek az általam említett USB-s cuccot azt kész. Na most már ne off-oljuk szét a topic-ot, mert dádá lesz nekünk!
Ja, és már írhatod is a privát üzenetet, hogy mennyit kérsz a masináért! -
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #218 üzenetére
Cseréljünk notebook-ot, de a Core Extreme procim marad és kapsz valamennyi kp-t!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #216 üzenetére
A másik kulcs meg a 9800M GTS!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #214 üzenetére
Akkor a megoldás egy USB bluetooth és kész! 1.5 - 2K-ért már kapsz.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #212 üzenetére
Baszus tényleg nincs benne. Nézegettem és nem írják sehol sem. Mondjuk az érdekes, hogy a Gateway honlapján viszont le lehet tölteni hozzá a drivert! Vagy az csak az egy-két példányé lenne? Továbbá az is érdekes, hogy a 6831FX-be van, ebbe pedig nincs!
-
gabcsi77
csendes tag
válasz
TheDragon007 #195 üzenetére
sikerült,köszönet érte Gabywapnak
ha vkinek hasonló gondja lenne,itt megtalálja a jó és működő drivert
ftp://esupport:vImvF88@ftp.gateway.com/pub/hardware_support/drivers/win_xp/ portable/mx7000/D00502-002-001.exe
-
csongi
veterán
válasz
TheDragon007 #185 üzenetére
Sikerült köszönöm. A driver lejött. Egy picit szívtam mert az exe az csak kicsomagolta magát, és nem telpített, én meg azt hittem telepűlt. De megoldódott és most már megy szépen. Köszönöm.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #174 üzenetére
Csupaszon nem próbáltam! De ha próbáltam volna is nem fűtőtest mellett!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #167 üzenetére
Igen 1' 17", mert nem mertem tovább inkább kikapcsoltam! Hát igen, nekem is hasonlót kéne produkálnia! Ááá, hagyd a CPUID-et.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
TheDragon007 #166 üzenetére
Darkwood: 1perc 17 másodperc stability test?
Az enyém itt van: [link] Mondjuk CPUID nincs rajta, ha kell újra elindítom. -
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #157 üzenetére
Nem futattam végig egyszer sem. Mindig a CPU tesztig jutok el, aztán azt mondod, hogy ennyi elég volt! Majd felveszem a kapcsolatot Darth_Revan-nal, mert ő biztos szedte már szét.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #155 üzenetére
Már mindent próbáltam! Volt fent 2 fajta Xp, volt fent az a Ciszta
is, amit adtak a notebook-hoz. Mindent csináltam már... Nem tudok másra gondolni csak a porra!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #153 üzenetére
Az összes pálya (kivéve a CPU teszteket
) ilyen 10-20 fps-eket produkál. Na, az közel nem olyan, mint amilyen szokott lenne! Tehetek fel bármilyen drivert, akkor sem jó! Szerintem be van porosodva. Pontosan nem tuodm, hogy mennyi idős, mert Darth_Revan-tól vette, augusztusban és nála úgy tudom, akkor volt már 3-4 hónapos, tehát kb. fél éves lehet!
-
Bger8
csendes tag
válasz
TheDragon007 #148 üzenetére
Hmm.. Jogos észrevétel!
Ennek még nem néztem utána... 7811 FX-em van. Utána nézek, persze mondjátok ha már ezeket a köröket lefutottátok...
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #126 üzenetére
Ja... Raid0-ba. Ha ügyesen csinálod, akkor szerintem nem veszik észre. Persze, ha küldöd vissza, akkor ne hagyd benne, mert az sajnos nem nyer hangszórót!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #124 üzenetére
"Customer Replaceble Unit?" Nem tudom, szerintem semmit nem lehet "change"-elni, de lehet, hogy rosszul tudom!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #122 üzenetére
Tudtommal, ha Te rakod bele, akkor a jótállásnak annyi!
Magyarországon vagyok. Egyébként az előbb norvégul írtam, de úgy látszik, hogy a dánok is így mondják!Na szerintem hagyjuk most már ezt a norvág-dán cuccot, mert túl sok lesz az off és "moderálva" leszünk!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #120 üzenetére
Hogy a viharba ne, vagyis akarom mondani: Jeg er ikke idiotisk!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #118 üzenetére
Látom nagyon Core2 Duo-ban gondolkozol... én viszont egy Core 2 Extreme X9000-ra vagy egy X9100-ra gondoltam! Na az kihajtaná rendesen és a Crysis is jobban menne!
Lásd: Crysis induláskor a Core Extreme logó!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #116 üzenetére
Köszi az eredményeket!
Nem gondolkoztál még egy komolyabb CPU-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest