Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz Luser2000 #92 üzenetére
Én tervezek valami hasonló, felsőcsőre rögzíthető táskát venni, szerintem ezt még országútira is fel lehet rakni bármiféle megrökönyödés nélkül egy hosszabb túrára.
Illetve egy 90°-ban hajlított type C kábel kell még hozzá és máris lehet menet közben töltikézni. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz Luser2000 #89 üzenetére
Ahogy írja a fórumtárs kb 7-8 %-os óránkénti merülésre kell számítani, én is ennyit mértem.
14 óra nettó idejű tekerésre már kevés az akksi.
Nekem mondjuk max nettó 8 órás köröm lesz azt meg kibírja így számomra elég a Karoo 2 üzemideje. De ebben a Garmin agyonveri az tény.Més que un club!
-
PDA_FAN
tag
válasz Luser2000 #12 üzenetére
"Sokat filóztam azon, hogy mobillal hogyan tudnám "helyettesíteni" a kerékpáros computert..."
Nem csak te... Én mindig arra jutok, hogy ahhoz, hogy bringával oda tudjak navigálni a célhoz, ahhoz nem fogok negyedmilliót adni egy céleszközért.
Induljunk ki abból, hogy eleve van okostelefonod. Veszel egy jó minőségű bringás tartót, ami egyben tok is, és bírja a vizet. Továbbá veszel egy jó nagy 20 ezer milliamperes powerbank-ot, amivel a gyári üzemidőt akár a négyszeresére ki tudod tolni. Ez így együtt 30-40 ezerből megúszható, és akkor már nem a leggagyibb cuccokat vetted.
Van több ingyenes szoftver, ami OpenStreetMap térképekkel dolgozik. Nekem a Mapy.cz is bevált, de az OSMAnd sokkal többet tud, ha bringázni vagy túrázni használod. Egy ideje már tudja az olyan opciókat is, hogy ahol van, preferálja a kerékpárutakat, ahol meg nincs, ott ne vigyen fel nagy forgalmú főutakra (még ha azokon fel is van festve az "alibi-kerékpárút" a sárga nyilakkal).
El tudom képzelni, hogy valakinél egy ilyen Garmin napi használatban van, és ki tudja használni, de akinek csak az kell, hogy ne tévedjen el a kerek erdő közepén, vagy megtalálja a bringautakat, annak nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest