Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
Idén vettem (5-6 hónapja) használtan, még nem volt 2 éves. Tudtam, hogy cserélni kell majd az akkut, de nem gondoltam, hogy nincs hivatalos szerviz, ezért utána sem néztem. A csere elvileg megoldható házilag, de a ház/kijelző ragasztva van, az akku meg forrasztva és valószínűleg a kicsavarandó 2-3 csavar feje is valami speciális kialakítású, nehogy legyen a lúzernek hozzá szerszáma. Ha mindezek ellenére sikerül, mert van egy viszonylag jó pákája és ügyes keze, amikkel nem égeti szét a PCB-t, akkor már csak a vízállóságért való imádkozás marad hátra.
A magyar forgalmazónál (matrica a dobozon) próbálkoztam, de elhajtott, mert nincs számlám a vásárlásról, hiába írják a honlapon (korábban mintha még számla lett volna), hogy sorozatszám alapján lehetne cserét kérnem (nem derült, ki mennyiért), mert nem csak számlám nincs, de a kijelző szélén is van egy minimális sérülés (0,5mm-nél keskenyebb mélységben lepattant az éle, most keresnem kellett, meg villanyt gyújtanom, hogy megtaláljam a sérülést) és így nem cserélik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest