- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-mobile:
07.06 án aláírtam egy jegyzőkönyvet , mikor le adtam a készüléket aminek az van a hátára írva , hogy
15 napon belül meg kell javítani a készüléket , ha ennek nem tud eleget tenni a cég akkor 3 napon belül szólniuk kell (pl ha nem javítható vagy akármi)Az is le van írva , ha 15 napon belül nem történik meg a készülék javítása kérhetem a cserét vagy a levásárlást...
4 .szer voltam bent és egyszer sem tettek eleget eme követelésemnek... felajánlották hogy kártérítésül ,ha elkészült a készülék kifizetik egy havi szla mat (ezek szerint elismerték a hibájukat) én mondtam hogy ragaszkodnék a levásárláshoz... mind a 4 szer elzavartak...
Ma beírtam a vásárlok könyvébe és héten be megyek a fogyasztó védelemhez ezen kívül mit tudok tenni?
és ott mit kell tennem ha bemegyek?
-
T-mobilba , ha telefon ua. azzal a hibával 2 szer volt szervizbe... 2.jára 17 nap után sem küldtek sms-t, hogy kész van vissza kérhetem a pénzt vagy le vásárolhatom az árát? jah és alapól nem adtak egy papírt ,hogy mikorra várható , hogy kész lesz csak egy jegyző könyvet...
jah de van leírás a hátulján , hogy 15 napon belül kel hogy javítsák... -
Közröhej csávó megnézte és egyből azt mondta csere DE! mivel nem volt olyan vga mint az enyém azt mondták le kell vásárolnom az árát (bármikor) végül is igy csak 6 rugót buktam
.Most gondolkozhatok h. milyen vgat vegyek a mistrálban viszont tök szar h. elég gyér a választék ugy 50e ft árkategóriájig
-
Tényleg! Lenne még egy kérdésem, ha bevizsgálják, és azt mondják tényleg hibás, és nem én tehetek róla és nem javítható…. Akkor mi van: pl ha nincs ugyan olyan vga amit vissza vittem ? Ráfizetéssel vehetek egy másikat vagy levásárolhatom vagy mi a szösz .Azt nagyon nem szeretném ha egy szarabat rám akarnak sózni… Egyébként azért parázok annyira mert én is a mustárban vettem
-
Gyári hűtő van rajta . Vagy egy óráig néztem és nem találtam semmi égést rajta . Ha valami elszált benne az a vga és Dvi kimenetnél mehetett tönkre. Csak azért parázok mert sajna én vagyok a hibás és nincs kedvem 50 gurit költeni megint kártyára. Ötletet nem tudsz h. hogyan magyarázahtnám be nekik jobban h. biztos nem én vagyok a hibás pl géppel együtt viszem be vagy valami hasonló...
-
Somebody ,Anybody help me!!! Please
-
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne h. ha elégettem (ezt ők nem tudják h. én voltam) a vgamat és még garanciális akkor ki cserélik e vagy javitják e ugy h. nincs rajta semmilyen égési sérülés abszolult sőt semmilyen sérülés , csak a vga csatinak van egy kis éget szaga de már azt sem érezni már szerintem. Amikor hallotam egy kis sistergést azzonal kikapcsoltam a gépet. Most az van ha bekapscolom össze visza ugrál a kép és mindenféle szineket és jeleket ír ki a képesrnyőre... Szoval szerintetek van esélyrá h. cseréli vagy javítják...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- World of Tanks - MMO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest