Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
Nekem Mazda márkaszervizzel volt hasonló tapasztalatom 5 évvel ezelőtt. (Hatosban a váltó rázta a váltókart, ki-be kell váltogatni néhányat, amíg rendesen/a kar rázása nélkül használta a 6-ost. Azóta is ilyen a Mazda váltója, csak már új tulajnál van.) A váltóhoz egyébként sehol nem szeretnek garanciában hozzányúlni.
-
pinnacle
nagyúr
Próbáld meg más szervizben is, illetve írhatnál a márkaképviseletnek is. Illetve a autó topikjában is megkérdeztethetnéd, hallottak erről a problémáról, lehet a megoldást is tudják.
Egyébként nem is értem, ha valakinek fogyasztóvédelmi gondja van, csak a kormányhivatalhoz fordulhat? Azok honnan értenének ennyi különféle dologhoz? Nem is értem miért nincs erre külön hatóság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest