Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
bullseye #8146 üzenetére
Most mindenesetre a szervizben nézik, ha jól tudom, így ezzel sok mindent nem tudok csinálni... holnap ha nem hívnak, biztos megzargatom őket, hogy ez így bizony nem jó.
Webshop: igen, de egyrészt azzal elhúzhatják 30 napig a dolgot, másrészt nekünk kéne a cucc, szóval a csere lenne ideális (avagy úgy tudom, máshol drágább, vagyis úgyis újrarendelnénk itt, de nem szeretném bonyolítani, adjanak egy újat, és kész).
Ha mégis elállnánk a szerződéstől, egész egyszerűen kérjük a pénzt, és kb. semmit nem mondhatnak ellene, igaz? Ilyen, hogy használva volt, kinyitva, mit tudom én, nem lehet kifogás, jól tudom? Elvileg le lett adva az egész cucc, dobozzal, mindennel. És 8 munkanap számít, ugye, vagyis akkor még jövőhét kedden is jelezhetnénk adott esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest