Hirdetés
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
válasz
sinick #27890 üzenetére
Nnna, 14. napon reagáltak. Reagáltak, hogy még nem küldtem vissza a 10 kilónál nehezebb terméket.
Másnap telefonáltam. Azzal kezdte az üszi, hogy igen, küldjem én. Aztán jeleztem, hogy 10 kilónál nehezebb, javítsák helyszínen. Közölték azt nem tudják, de küldenek futárt. Már majdnem örültem, amikor is csak úgy félválról megkérdeztem, hogy a futár ugye biztonságosan becsomagolja. Mire ő, az nem lesz csomagolni nekem kell, nem is akár hogy, máskülönben nem viszik el. Mire én, hogy szerintem ez nem az én kötelességem. Kértem írásbeli választ. Abban nem utasították el a csomagolás nélküli az elvitelt, csak közölték, hogy csomagolni nekem kell, ők nem tudnak.
Eredeti csomagolás nincs meg. Most vegyek egy embernyi méretű dobozt valahol, meg fóliát valahol, meg valami töltőanyagot bele valahol!? Pénz, idő, de legfőképpen macera. Vélemény? Mi erre a gyakorlat? Ilyen békéltetős ügye volt már valakinek?
(Volt már több helyszini ügyem, de ott nem trükköztek előre. Nyilvánvaló, hogy nem akarnak helyszínen javítani, gondolom eleve csere lenne. Ha javítható volt javították, ha nem, akkor elvitték és hozták, nekem csak annyi feladatom volt, hogy be meg kiengedtem őket.)
Köszi, sinick
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest