Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deakmark

csendes tag

válasz deakmark #27783 üzenetére

Köszönöm mindenkinek a sok tanácsot amit kaptam. Sok volt a munkám ezért nem volt nagyon időm nézni a fórumot.

A garanciális ügy lezárult. 2025.01.10-én végül kaptam egy csere kártyát mivel sikerült megállapítaniuk hogy hibás volt az eredeti (nahát nahát). Már-már kezdtem örülni mikor kibontva érdekes dolgokat tapasztaltam.

Az egyik displayport ban találtam egy matrica maradványt ami nem tudom honnét származik, ezen felül sikerült a hűtő bordák között megtalálni az egyik csavar matricát ami tisztán át van lyukasztva. Na és itt jön a kedvencem ami régi fiatal kori emlékeket ébresztet fel bennem hogy csak na. Mikor megszagoltam a videokártyát az első ventilátor felől amper/éget szag áradt, ami legjobb emlékeim szerint nem jó jel.

Na már most lehet hogy a szag egy maradványa az előző alkatrész tragikus végének, de azért ezt így jelen formában nem szívesen teszem be a gépembe, se máséba.

Kérdésem az lenne hogy ilyenkor én most ezzel mit tudok kezdeni?. Tesztelni nem akarom érthető módon. Mivel cserélve lett a termék ezért a garancia újra kezdődött, gondolom én. Régi hsz-t olvasva állítólag minden nagy gyártó ilyen "Refurbed" kártyákat add cserénél.

Valakinek van valami ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák