- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
komyka
tag
válasz
RM007 #111687 üzenetére
+sheteshuta14, nggabi,LeventeV
Köszönöm szépen az infókat urak! -
komyka
tag
Sziasztok! Van egy Legion 5 15ACH6H, 3 éves, gari lejárt. Nincs vele nagy bajom, de gondolkozom hogy ennyi idő után lehet érdemes lenne újrataknyolni, tengap rdr2 alatt ránéztem a hőfokokra, az 5600h 99 fok volt max, a 3060 meg 86. Kérdésm, hogy TG Kyronaut vagy Arctic MX-6 jóféle e? Ha nem akkor mi az ajánlott paszta? Illetve ha van bármi amire oda kell figyelnem közben szívesen veszek minden tanácsot, nem igazán kapom szét hetente a gépet
-
komyka
tag
Üdv mindenkinek! Legion 5 (15ACH6H) tulajoktól kérdezném hogy tapasztalt e esetleg valaki win11 alatt olyat, hogy fül vagy fejhallgatót használva halk de teljesen hallható és rohadt idegesítő sistergést lehet hallani ha bármi ami hangot ad aktív? (nehéz leírni milyen pontosan, de talán ez a legpontosabb) Win 10 alatt nem volt ilyen bajom de az Német volt, és már nagyon idegesítettek a maradvány német szövegek a rendszerben úgyhogy újraraktam. Driverekből elvileg mindenből jó van fent, vagy legalábbis nem találtam másikat hozzá. Van esetleg tipp, hogy mit kezdhetek vele? Visszarakni a win 10-et annyira már nincs kedvem. Bár ha semmi megoldás nem lesz rá akkor lehet mégis meglépem.
-
komyka
tag
válasz
Darth_Revan #67922 üzenetére
Szia! Ez igaz a Lenovo garanciára is? (Egyáltalán a Lenovonak van külön garija? Bocs ha hülye a kérdés.) Tegnap majdnem berendeltem a Német mediából egy Legion 5-öt 5600-al meg 3060-al mert le volt árazva 999 ojróra, és épp a gari miatt szarakodtam, hogy mi legyen majd mire eldöntöttem, hogy berendelem már nem tudtam a kosárba rakni mert csak személyes átvétel volt a boltokban. Az ismerős meg nem olyan közeli ismerős, hogy a boltba is rohangáltassam. Csak ha a közeljövőben ismét szembejönne egy ilyen ajánlat azért kérdezem.
-
komyka
tag
Hali! 13", esetleg 14"-os masinát, ami normális hűtéssel rendelkezik és nem feltétlen max grafikával, de újabb játékok futtatására alkalmas FHD-ban élvezhetően, AW-en kívül szoktatok itt ajánlani? Az se baj ha nem csilivili
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Gitáros topic
- Láncfűrész topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ford topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Micro Four Thirds
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- További aktív témák...
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest