- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz orgazmus #26514 üzenetére
Ezen igények mellett én ezt a gépet javasolnám: Asus G703GI Chimera 1m
Sajnos 200k-vsl túllépi a kereted. Én meg várnék 1-2 hónapot, ősszel jön új VGA és új CPU így nagy eséllyel ennek is leesik majd az ára, talán 900k alá is fog menni.Van 7700hq procival szerelt modell is , de azt nem javasolnam. Próbáltam, sőt próbáltam nem rég egy másik gépet, szintén 7700hq+gtx 1080 komboval és nem jött be egyik se. Hiába volt az FPS bőven 60 fölött, volt játék ahol mikroakadast láttam, mert a GPU lazsalt a gyenge CPU mellett. AA-t fel kellett tekerni, hogy kapjon extra melót a GPU, ez csökkentette az akadast.
Ha viszont nem tudsz várni és sos-be kell, akkor javaslom ezt: Clevo P775TM1-G
Te rakod össze mit kérsz bele.
Én 803.000 Ft-bol hoztam ezt a konfigot össze;
-144 hz 9ms GSync fhd IPS kijelző
- geforce gtx 1080
- 2x8 GB 3000 MHz RAM
- 128 GB ssd-1tb hdd
- asztali gépekben használt 8700 CPU (K modell szerintem felesleges ebbe a gépbe)
- 2 év magyarországi háztól házig garancia 1 év pixelgaranciavalRam és CPU téren simán veri a fentebb említett asust, VGA téren picit jobb az Asus néhány fps-el a jobb tdp miatt, de nem egetvero a különbség.
A Clevo haza jó minőségű műanyag, nem fog szétesni.
Hátrány hogy az Asus-al ellentétben a VGA eléggé forró lesz ebben és 80C közelében fog táncolni.
Cpu-t pedig delidelni kell, azaz vásárlás után kell Killhates felé kerülni vele és utána is alulfeszelni kell.
800k-ert minden fenti igényt kielégítő gép nem létezik, a legolcsóbb ami igen az 1 millió Ft.Tehát vagy vársz, vagy többet fizetsz vagy néhány igenybol (hűtés) picit visszaveszel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest