Hirdetés
- Fujifilm X
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Szeretném a véleményeteket kérni erről a SPEED LINK TORID GAMEPAD - WIRELESS - FOR PC/PS3 [link] controllerről. Egy microsoft 360 wireless common controllerhez viszonyítva milyen? 23 euró (szlovákiából vagyok) lenne, ezzel szemben a microsoft 38 euró. Előre is köszönöm a segítséget. -
BK87
senior tag
Sziasztok.
Windows 8.1 mellé szeretnék venni egy kontrollert, ezt a Speedlink torid-ot néztem eddig: [link] Kompatibilis ez a 8.1-es Windows-al, vagy nézzek más alternatíva után, például drágábban Xbox 360 controller for windows, vagy logitech F710-et? Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
válasz regener #3367 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy az X360 és az F710 közül fogok választani, de közben bekerült a képbe az XBOX ONE Controller+cable for windows, ami kb ugyanannyi lenne, mint a wirelesses 360-as kontroller. Ha jól tudom, akkor ez szintén működik kábel nélkül, de még nincs hozzá vevőegység, ami a későbbiekben még valószínű, hogy lesz. Mennyire kompatibilis ez a mai játékokkal?
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Van egy Xbox one controllerem, amit PC-hez használok. Mostanában azt vettem észre, hogy ha autós játékokkal játszok, akkor ha jobbra térek, néha nem akar teljesen befordulni az autó, olyan mintha csak olyan 50-70 százalékban toltam volna jobbra a kart. Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy kezd tönkremenni a kar? Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok. XBOX One S Conmtroller-ben alkalmazható tölthető AA elem? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest