Hirdetés
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
joysefke #5922 üzenetére
Szia!
Én kontrollerellenes, pc egér-billentyű felhasználóként, elkezdtem lustulni, és időnként eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha nem is teljesen, de valamelyest beiktatnám a kontrolleres játszadozást az életembe, és hosszas őrlődést követően nem olyan rég Bangood-on vettem egy Flydigi Apex 4-et (csak PC-hez jó). Vártam, hogy idén piacra dobja a Microsoft az új, Dual Sense-hez hasonló tulajdonságokkal felszerelt verzióját, de semmi nem lett belőle (igaz hivatalos bejelentés nem is volt, csupán "pletykák" szóltak róla). Életem első kontrollere, nagyon kellemesen csalódtam benne, számomra minden forintját megérte.
Nekem nagyon tetszik az adaptív trigger megoldása (nem csak rezgőmotor), számomra sokat hozzátesz az élményhez. Jelenleg pl. a régi Mass Effect Andromeda van terítéken, nem is számítottam rá, hogy ez a régi játék ilyen szinten használni fogja az adaptív és rezgő visszajelzéseket. Igaz nagyobb a súlya mint az Xbox kontrollerré, de nálam ez nem szempont, és nagyon egyben van az egész szerkezet, masszív, jól összerakott darab, és a fogása is szuper az én kezemnek mind anyagában (a fogantyúk alja gumírozott), mind fazonjában. Részemről csak ajánlani tudom. Nézz utána ha esetleg érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- Macska topik
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Walking Dead (sorozat)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest