Hirdetés
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Csúnyának csúnya, de mióta beüzemeltem halkabb a vinyó. Tudni kell róla, hogy nem az egész szigszalag, hanem, az egész alapja 2 szalvéta összehajtva, ez áttekerve szigszalaggal, és ez van odaragasztva szintúgy szigszalaggal. Így felfogja a hangot.
Próbáltam szerzni vakdugót, de ingyen senki sem adott, venni meg má csak nem fogok. Akkor akartam venni fehér szigszalagot, bementem az első kulcsosba, aztmondta, csak fekete van. Mondom jó, az van otthon is. Így lett megvalósítva a fekete csoda.
Univerzális bill:
Hát 2 lépésből van:
1. a dines kábel hozzá van kötve a vékonyabb ps2-es kábelhez, a kötések cinnel megeősítve, +egyenként áttekerve szigszalaggal, és az egész áttekerve szigszalaggal. Így 2x olyan hosszú a kábel, nincs vele gond, ha a lábamra teszem és ott gépelek.
2. A ráeszkábált DIN-es kábel végéről le lett vágva a dugó, + a már előbbiekben levágott PS2-es dugó is oda lett kötve, megfelelő drótok összecsavarva+cinezővel megerősítve, mindegyik áttekerve szigszalaggal, és az egész összefogatva szigszalaggal.
Azt nem mertem megpróbálni, mi lenne ha a 2dugót 2 különböző gépbe dugnám, félek hogy az alaplapi billentyűzetvezérlő bánná az összehúzott +5V-ot...
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED TV 55CS6LA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest