Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
elalamein
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy vettem egy GA-Z68AP-D3 típusú alaplapot mellé egy Intel Core i5 3,20GHz LGA1155 6MB (i5-3470) procit.
Összeraktam a gépet minden stimmelt viszont bootolásnál nem ismeri fel a billentyűt. Amit találtam erről a hibáról hogy valszeg a biosomat kellene frissíteni hozzá. viszont mivel nincs bill. ezért nem lehetséges.
Valaki esetleg tud megoldást?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest