Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight

őstag

válasz wjbhbdux #2 üzenetére

Persze, hogy a fejlesztők kikelnek ellene, mert nem tudják 60€-ért elsózni a bughalmaz sz*rjaikat.

Magam részéről már több, mint 30 kulcsot vásároltam G2A-n, több, mint 1 év alatt. Még mindet be tudtam aktiválni, és még soha, egyetlen játékot sem tiltottak le.
    Szóval annyira még sem lehet illegális... Persze scammerkbe így is belelehet futni, de azokba ebayen, sőt, itt aprón is bele lehet, sőt, ott semmi nem is véd ellenük. Ezért kell magas értékelésű, ismert eladóktól vásárolni.

törölt tag

válasz wjbhbdux #2 üzenetére

Hát én biztos nem veszek részt a károsításban, mert legális felesleges kulcsaimat adom el, melyeket legális formában szereztem.

(#3) TheProb : Jobb félni, mint megijedni :D

(#4) Lackki : A nyitóposztban szereplő képen látható tranzakciók javarészt 1 $-os csomagok olyan részletei, melyeknél csak egy-egy kulcsra volt szükségem. Amint látható, 2 €-ért adtam el őket úgy, hogy 1 $ fizettem magáért a csomagért, és nem az egész csomagot értékesítettem, hanem csak egy részét annak.

(#5) yozsee11 : Tőlem egyelőre nem kértek újból, de én pl tudnám mindig igazolni. Sőt még az a figyelmeztetés sincs, hogy minden 10 eladásonként kellene igazolnom.

Minősítési rendszer is van:

Annyit még leírnék, hogy érdemes figyelni mennyit ér az adott kulcs, mert általában mindig a legolcsóbb ajánlat a nyerő a vevő oldaláról, és utána 15 cent az ár módosításának díja.

Ebből jól bevásároltam majd a felesleget, hetek vagy hónapok múlva, amikor kifogynak a potya AC kulcsok, piacra dobom :)

Új hozzászólás Aktív témák