Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Persze, hogy a fejlesztők kikelnek ellene, mert nem tudják 60€-ért elsózni a bughalmaz sz*rjaikat.
Magam részéről már több, mint 30 kulcsot vásároltam G2A-n, több, mint 1 év alatt. Még mindet be tudtam aktiválni, és még soha, egyetlen játékot sem tiltottak le.
Szóval annyira még sem lehet illegális... Persze scammerkbe így is belelehet futni, de azokba ebayen, sőt, itt aprón is bele lehet, sőt, ott semmi nem is véd ellenük. Ezért kell magas értékelésű, ismert eladóktól vásárolni. -
törölt tag
Hát én biztos nem veszek részt a károsításban, mert legális felesleges kulcsaimat adom el, melyeket legális formában szereztem.
(#3) TheProb : Jobb félni, mint megijedni

(#4) Lackki : A nyitóposztban szereplő képen látható tranzakciók javarészt 1 $-os csomagok olyan részletei, melyeknél csak egy-egy kulcsra volt szükségem. Amint látható, 2 €-ért adtam el őket úgy, hogy 1 $ fizettem magáért a csomagért, és nem az egész csomagot értékesítettem, hanem csak egy részét annak.
(#5) yozsee11 : Tőlem egyelőre nem kértek újból, de én pl tudnám mindig igazolni. Sőt még az a figyelmeztetés sincs, hogy minden 10 eladásonként kellene igazolnom.
Minősítési rendszer is van:
Annyit még leírnék, hogy érdemes figyelni mennyit ér az adott kulcs, mert általában mindig a legolcsóbb ajánlat a nyerő a vevő oldaláról, és utána 15 cent az ár módosításának díja.
Ebből jól bevásároltam majd a felesleget, hetek vagy hónapok múlva, amikor kifogynak a potya AC kulcsok, piacra dobom

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest