- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Valami baja van a tápomnak
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát én biztos nem veszek részt a károsításban, mert legális felesleges kulcsaimat adom el, melyeket legális formában szereztem.
(#3) TheProb : Jobb félni, mint megijedni

(#4) Lackki : A nyitóposztban szereplő képen látható tranzakciók javarészt 1 $-os csomagok olyan részletei, melyeknél csak egy-egy kulcsra volt szükségem. Amint látható, 2 €-ért adtam el őket úgy, hogy 1 $ fizettem magáért a csomagért, és nem az egész csomagot értékesítettem, hanem csak egy részét annak.
(#5) yozsee11 : Tőlem egyelőre nem kértek újból, de én pl tudnám mindig igazolni. Sőt még az a figyelmeztetés sincs, hogy minden 10 eladásonként kellene igazolnom.
Minősítési rendszer is van:
Annyit még leírnék, hogy érdemes figyelni mennyit ér az adott kulcs, mert általában mindig a legolcsóbb ajánlat a nyerő a vevő oldaláról, és utána 15 cent az ár módosításának díja.
Ebből jól bevásároltam majd a felesleget, hetek vagy hónapok múlva, amikor kifogynak a potya AC kulcsok, piacra dobom

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- PC Architech Branding
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest