Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz
#20584850 #35623 üzenetére
Vettem multkor ezt-azt,mintat is,kozepes meretu kiszerelest (amibol nem volt minta) stb. Mar nehany hete tesztelgetem mi az ami nalam okes.Gel meg nem kerult sorba,azt regen hasznaltam siman vizzel,okes volt.Majd megnezem bcaa/glutamin melle a gel hogyan muzsikal.
Meg ugye regen banan + aszalt gyumolcs szelet ment,de azok azert dobnak a vercukron egy lorugasnyit.Generation UCAN es Maurten meg nem kerult a kezem koze,mondjuk azok mar valoban aranyarban vannak,nem hiszem h kapkodni fogok ertuk.Melle meg valahonnan EU/USA-bol kell rendelni (Tailwind szinten) szoval egyelore abbol dolgozok amit a shop builderben le tudok rendelni (scietec,biotech,musletech,nutrend stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest