-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Na tegnap elmentem futni gyógyulás utánit.
Próbáltam visszafogni magam, befogtam egy srácot nyúlnak (hiába, a lányok 6:00 környékén futottak csak) pont ideális tempót ment, aztán mikor ránéztem az órámra, akkor láttam, hogy 4:40 körül vagyunk, ami nekem még kicsit sok, de egyáltalán nem éreztem a tempót. Sőt, tök jó volt, úgy éreztem, hogy sokkal jobb a futóstílusom mintha lassabban futnék.
Abszolút nem éreztem (valszeg a sok pihenés is közrejátszott), de azért 4 km után leálltam, hogy nehogy visszaessek. :-)
Ma egy kis core erősítés, húzódzkodás, ugrálókötél volt a program estére.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Renpho Reach masszírozó készülék
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest