- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz
Zozo0525 #58159 üzenetére
Én maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Leginkább azért vettem meg mert adatb*zi vagyok, de a Styrd féle adatokat (pl. watt, LSS, Form power, stb..) inkább csak érdekességből figyelem.
Viszont a tempó és táv szempontjából baromi jó, szerintem minden órát ver. Egyszer kimentem bekalibrálni pályára, mentem 10 kört a 400 méteres pályán, 4000 m-nek kellett volna lennie 3900 lett asszem, így 102,7 lett a kalibrációs faktor és azóta atom stabil futópadon és kültéren is. Futópadon pl. tök jól látszik, hogy a pad pár százalékkal gyorsabbnak mutatja a tempót mint ami valójában.
Szerintem egy baromi drága kütyü, de az egyik legjobb. Ha valaki pl. ráfekszik a watt alapú edzésre a pulzus helyett, akkor akár simán el lehet hagyni a mellkaspántot, mert klasszisokkal pontosabb a watt mint a pulzus, főleg ha terepen nyomod. Meg résztávozásnál is kegyetlen... lépsz kettőt és máris a célértéken van, lelassítasz ugyanígy. Nincs az mint a pulzusnál hogy idő kell amig felmegy, meg tempó után megnyugszik.
Szóval összességében én inkább fennék egy olcsóbb órát pl. Forerunner 245 + Stryd kombót, mint egy drágább pl. Forerunner 945/955-öt önmagában vagy pulzusmérővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest