- iPad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz
Zozo0525 #58159 üzenetére
Én maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Leginkább azért vettem meg mert adatb*zi vagyok, de a Styrd féle adatokat (pl. watt, LSS, Form power, stb..) inkább csak érdekességből figyelem.
Viszont a tempó és táv szempontjából baromi jó, szerintem minden órát ver. Egyszer kimentem bekalibrálni pályára, mentem 10 kört a 400 méteres pályán, 4000 m-nek kellett volna lennie 3900 lett asszem, így 102,7 lett a kalibrációs faktor és azóta atom stabil futópadon és kültéren is. Futópadon pl. tök jól látszik, hogy a pad pár százalékkal gyorsabbnak mutatja a tempót mint ami valójában.
Szerintem egy baromi drága kütyü, de az egyik legjobb. Ha valaki pl. ráfekszik a watt alapú edzésre a pulzus helyett, akkor akár simán el lehet hagyni a mellkaspántot, mert klasszisokkal pontosabb a watt mint a pulzus, főleg ha terepen nyomod. Meg résztávozásnál is kegyetlen... lépsz kettőt és máris a célértéken van, lelassítasz ugyanígy. Nincs az mint a pulzusnál hogy idő kell amig felmegy, meg tempó után megnyugszik.
Szóval összességében én inkább fennék egy olcsóbb órát pl. Forerunner 245 + Stryd kombót, mint egy drágább pl. Forerunner 945/955-öt önmagában vagy pulzusmérővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest