Hirdetés
- Apple MacBook
- Vélemény: kulcstényező lett telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Garmin Connecten a grafikonok miért ilyen töketlenek? Pl. a "Magasság" grafikonnál miért kell 0 és 300 között lenni a határoknak, amikor 132 és 164 méter között futottam? Miért nem lehet a max. érték (164) a grafikon teteje, a minimum érték meg (132) a grafikon alja? Mi értelme, hogy a grafikon alsó két centije (tudom, monitorfüggő...) zöld, a felső két centije fehér, közte meg egy centiben látszik a magasságemelkedés...
Ehhez nem kell nagy programozónak lenni szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vélemény: kulcstényező lett telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Óra topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest