- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
margithid #33030 üzenetére
Hát nekem mindig lenne, ami miatt nincs kedvem, azért nem is törődök már vele. Megyek azt kész. Igazából nem nagyon van más sport, amit csinálhatnék. Bringázni már nem szeretek, mert sokszor volt már, hogy pár centin múlt, hogy nem kenődtem fel egy kocsira vagy teherautóra. Úszni mindig utáltam. Maradnak az ilyen fekvő meg húzódzkodás meg ilyenek, azok meg önmagukban nekem kevesek, inkább kiegészítőnek jók futás mellé. Amúgy javult valamit az elmúlt néhány órában. Majd kedden kipróbálom egy 5-10k-n, hogy mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest