Hirdetés
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Áremelésről ír a Micron ügyfeleknek küldött levele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Peterhappy #30765 üzenetére
Tegnap még kimentem betegen, gondoltam a decemberi után bepróbálkozom a januári streakkel is, csak visszafogottabb számokkal. Egész nap dögrováson voltam, kb az aszpirin tartott életben, olyan is lett az az 5,5 km. Sportérték nulla, de legalább többet ártott, mint használt, szóval mára inkább beláttam, hogy eljött az a pillanat, amikor a pihenés, regeneráció, és a hosszabb távú célok érdekében jobban járok egy pár napos szünettel. Ma már jobb a helyzet, de holnap még tutira pihenő lesz, a csütörtököt meg majd meglátjuk.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mazda topik
- Horgász topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest