Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Túledzés csak hosszabb időtávban értelmezhető, ugye? Remélem most csak simán hülye voltam és nem hagytam időt magamnak regenerálódni a tegnapi résztávból, ami után kb. 17 órával ma délelőtt futottam egy tempót. A hétvégén igyekszem kipihenni. Ezt is, meg úgy általában a hetet. Már az elején éreztem, hogy a lábaim ólomból vannak, de azért még 3 km-ig nagyjából maradt a tempó, viszont ott meg is kellett állnom kifújni magam, a maradékon meg visszavettem kicsi. Nem esett jól.
Olyat tapasztaltatok már, hogy ilyen kicsit hűvösebb időben tempófutás közben (tehát huzamosabb ideig tartó nagyobb sebesség, ahol nagyjából 2/2-es légzésen vagy) a felső légút megadja magát? Mintha fázna, megfázna, elkezdek zihálni, rosszul esik minden levegővétel, fáj a mellkasom, mintha tüdőgyulladásom lenne (bár még nem volt szerencsére, de valahogy ilyennek képzelem). Nem vagytok orvosok, tudom, de ez vajon lehet valami rejtett, csak ilyenkor előjövő kór képe vagy csak hirtelen lett nem 30 fok, és simán rosszul esik a tüdőmnek a hűvösebb levegőt kapkodni? Egyébként ha ilyen van, futás után 10-15 percig szinte megállás nélkül tüsszögök (ha 100-at nem, akkor egyet sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest